Zakład Karny w Wojkowicach

• Autor wątku Autor wątku atinanifareska
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
oc<ywiacie ze tak tylko chyba trzeba sie ukazac aktem urodzenia

Witam jeśli to dziecko osadzonego to musi być akt urodzenia napewno wtedy osadzony ma dodatkowe widzenie na swoje dziecko :),a jeśli ogólnie chcesz isć z dzieckiem to malutkie wchodzą na akt urodzenia lub np. paszport a starsze dzieci szkolne np.na legitymacje szkolną lub jakiś inny dokument ze zdjęciem :)

BasiaSlask napisał:
wystarczy okazac dowod i podac nazwisko skazanego.to by bylo na tyle :)

pisze sie kartke na wzór który jest w gablocie a potem sie ja daje funkcjonariuszowi i dostaje sie numerek . dopiero pózniej jak sie przechodzi przez bramke to sie oddaje dowód .

nie pisze się zadnej kartki ,daje się tylko dowód i podaje dane osadzonego dostaje sie numerek i się czeka aż będą wołać Twój numerek i tyle

pisze sie karteczke z imieniem osadzonego i imie jego ojca pozniej swoje imie i nazwisko oraz nr. dowodu osobistego

Ja jezdzilam i tez wypisywalam kartkę!!!

A ja tam jeżdze od 4 stycznia co tydzień i nic nigdy nie wypisywałam !!!!jeśli jeżdziłaś kiedyś to może się poprostu pozmieniało ja piszę o stanie faktycznym tak jak jest teraz a nie kiedyś

nie wazne nie bede sie klucic jezdze od listopada i kartki wypisuje !

właśnie ważne i nikt się nie ma zamiaru kłócić !!! forum to służy do tego aby min. poinformować ludzi którzy się wybierają do zk Wojkowice ,sprawdź wcześniejsze posty nikt niczego nie wypisuje, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd

"karteczki" trzeba pisać w ZK Wojkowice przed widzeniami w oddziale otwartym i półotwartym . Tak było i jest .

a w zk wojkowice typ zamknięty nie trzeba nic wypisywać :) więc problem się rozwiązał pozdrawiam

Witam! Dwa dni tenu zamkneli na Wojkowice mojego faceta i mam pytanie po jakim czasie jest pierwsze widzenie i kiedy bedzie mógł do mnie zadzwonic?

Witam zależy gdzie jest czy na zamknietym czy półotwartym czy otwartym , widzenia na zanknietym są w soboty ,poniedziałki i wtorki więc jesli jest na zamkniętym to w sobote możesz juz jechać a z dzwonieniem to różnie zależy kiedy go dopuszczą do telefonu mysle że na dniach powinien juz zadzwonić mój mąż zadzwonił do mnie po 2 dniach już, a na trzeci dzień po jego zamknięciu byłam juz na widzeniu :) ale pisze teraz o zamkniętym ,nie wiem jak jest na otwartym tam i półotwartym,najlepiej pojechać tam w sobote i dowiesz się gdzie jest chyba że wcześniej zadzwoni do Ciebie i Ci wszystko powie.

mam jeszcze jedno pytanko czy jak zgubilam dowod osobisty i mam zaswiatczene z UM o jego utracie czy mnie wposzcza na widzenie

dzieki bardzo a jak zadzwonie do zakladu to mi powiedza bo nie jestem zona tylko narzyczona

Ostatnią edycję dokonał moderator:
hmmm powiem szczerze że nie mam pojęcia bo jeszcze sie nie spotkałam z taką sytuacją ,może masz paszport na to też mozna wejść ,wiem że musi być jakiś dokument a jak potraktują Twoje zaświadczenie to trudno powiedzieć oni tam też mają pewnie swoje wewnętrzne regulaminy których się muszą trzymać :sad:

przez telefon napewno udzielą Ci jakiś informacji ale czasami nie przekłada się to na to jak jest w rzeczywistości jak się juz pojedzie

Ostatnią edycję dokonał moderator:
dzieki jestem tym wszystkim przerażona i nie wiem czy to ogarne ;)

początki są zawsze trudne ale napewno dasz rade tak jak każda z nas :) ,poczytaj se dokładnie posty nt. zk wojkowice ,tu dużo się można dowiedzieć przydatnych info powodzenia :)

nic się nie martw , na pewno ogarniesz. Jeżeli nie będzie do Ciebie dzwonił to zawsze możesz zawieźć na bramę ZK karty telefoniczne i zostawić dla swojego faceta. Najlepiej zadzwoń do zakładu i zapytaj gdzie jest i kiedy widzenia .

pozdrawiam

ja tez jezdze od stycznia co tydzien i przy wejsciu w okienku daje sie straznikowi katke na krorej trzeba napisac imie osadzonego i czyj syn. a potem swoje dane i numer dowodu i jkai jest stopien pokrewienstwa z osadzonym straznik daje numerek i sie czeka az wywolaja przechodzi sie przez bramke i na bramie dowod zabiera drugi straznik ktory juz wpuszca na zaklad a potem oddaja przy wyjsciu przy tej glownej zelaznej bramie

Powrót