Zakład Karny Warszawa Białołęka

• Autor wątku Autor wątku anusia_78
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
ggbmw widzenia są raz w miesiącu - nie musi to być co 2 tyg. Jak macie dziecko to przysługuje wam dodatkowa godzina na dziecko.
Na luźną rozmowę zapraszam na Temat Wolny

Witam jestem tu pierwszy raz potrzebuję pomocy . Czy przyjmą rzeczy osobiste narzeczonego jak zawiozę jest w ZK zabrali go 13;03 .09 tak jak stał . I jak to jest z przyborami do golenia. Dzięki za wszelką pomoc:(

cyganicha_1968 napisał:
Witam jestem tu pierwszy raz potrzebuję pomocy . Czy przyjmą rzeczy osobiste narzeczonego jak zawiozę jest w ZK zabrali go 13;03 .09 tak jak stał . I jak to jest z przyborami do golenia. Dzięki za wszelką pomoc:(

Twoj narzeczony musi postarac sie o talon chigeniczny od wychowawcy potem przysle ci go poczta lub da ci na widzeniu w tedy bedziesz mogla mu zrobic paczke na art. wymienione na talonie .:)

O twojego narzeczonego sie nie martw bo napewno otrzymal przybory do chigeny - paste do zebow, krem do golenia ,szczoteczke do zebow ,maszynke do golenia, rolke papieru toaletowego:)

Dzięki D.R a jak mogę się dowiedzieć czy jestem na liście odwiedzających , chciałabym pojechać do niego w środę ale nie wiem czy mnie wpuszczą , czy jak zadzwonię do Zk to mi powiedzą:)

Na którymś temacie, którego nie moge teraz odszukać :-x ktoś napisał, że słyszał o dodatkowych widzeniach zapisanych w regulaminie na święta. Ktoś coś słyszał na ten temat?

wysylajac karte listem poleconym nie powinni jej zwrocic a w razie jak pojedziesz na widzenie kupujesz karte w kantynie i on zabiera ja ze soba:

Będzie jutro ktoś w ZK na Białej, na widzeniu ?

marciocha-mo1 napisał:
wysylajac karte listem poleconym nie powinni jej zwrocic a w razie jak pojedziesz na widzenie kupujesz karte w kantynie i on zabiera ja ze soba:
z tego co pamietam kolega dostal kwit jak wyslalysmy mu karte listem pisalam o tym wczesniej , ja zawsze swojemu kupowalam tam w kantynie, wniesc chyba tez nie mozna, tak jak zdjec...

mnie z Białej odesłali karte którą wysyłałam.możesz kupić tylko w kantynie karty ;(

ale są jeszcze karty np tele-grosik, tele-rabat gdzie nie musi sie jej wysyłac tylko jak nasza połowczka dzwoni podajesz kod przez telefon i nie ma zadnych problemow. Ja zawsze tak robilam :D

To coś się zmieniło na Białej z tymi kartami?? Jeszcze jakieś 2 lata temu wysyłałam listem poleconym i nie było z tego powodum żadnych przykrych konsekwencji...

ostatnio bardzo duzo sie pozmienialo, zaostrzyli rewizje , na stale jest kobieta i,sprawdzaja nawet podeszwy od butow...jak ja pamietam to nigdy tak nie robili,ale napewno maja swoje powody. Pamietam tez jak zdjecia normalnie wnosilam , a pozniej juz nie dalo rady.

z tym odsyłaniem kart w białołęce - to rezcywiście nowość - pierwszy raz o czymś takim słyszę!:o

witam was wszystkich. Wiele mi dały wasze ostatnie posty. W piatek wlasnie wybieram sie na biała bo mojego przewożą z rakowieckiej. Dobrze tez wiedziec o tych kartach bo mialam mentalnosc wysylania ich listem poleconym. Powiedzcie mi jedno o ktorej najlepiej tam byc zeby napewno dostac sie na pierwsza ture widzen. W piatek ide do pracy na 11 i niewiem czy sie wyrobie. z góry wielkie dzieki za odpowiedz

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót