Zakład Karny Warszawa Białołęka

• Autor wątku Autor wątku anusia_78
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
o kurcze to sobie poczekam :) no ale cóż jak to się mówi jak kocham to poczekam tak dziewczynki hehe

ewelinka napisał:
Z tego co widze to chyba największy a zarazem najgorszy areszt.
moj mowi ze tam bylo lepiej niz tam gdzie jest teraz , i wydaje mi sie ze nia ma tragedii, nie denerwuj sie nie jest tak zle ja jezdzilam prawie rok i mozna sie przyzwyczaic, tylko denerwujace jest wpuszczanie po ok 20 osob , male pomieszczenie duszno, ale na sale widzen idzie sie przez dziedziniec i tam jest ladnie i mozna odetchnac, sala widzen tez ok tylko chlodno, bo w pol piwnicy, nawet w upaly .

troszke mnie stres zjada bo nie dzwonił od 2 dni odkąd tam go przewieźli. Mogliby chociaż na 5 minut go do tego telefonu puścić :( to chyba najbardziej boli brak kontaktu a i czytalam na wolnym temacie że dziś chyba każdy ma kiepski dzień

ewelinka i o takich rzeczach jak nasze bolaczki zapraszam na wolny , tu wymieniamy sie informacjami na dany temat. pozdrawiam

Witam wszystkich:D
Mam takie pytanie czy ktos sie orietuje jak to jest z widzeniami na Bialolece jesli moj K... jest na sledczy i bylam juz u niego raz a jest prawodpodobienstwo ze wylonduje na karnym w tym miesiacu czy to widzenie ze sledczego przechodzi na karny czy liczone sa od nowa i ma dwa

dziwnie to tlumaczysz , nie za bardzo rozumiem , bylas juz w tym miesiacu ?? a dwa czy on jest na sledczym na warunkach karnych i czeka na uprawonocnienie , jest po wyroku , czy jest ;poprostu na sledczym ??

Bylam juz w tym miesiacu:D
Narazie jest poprostu na sledczym z ktorego moze wyjsc ale odrazu wezma go na karny:confused:
sorry ze pogmatwalam

monisab napisał:
Bylam juz w tym miesiacu:D
Narazie jest poprostu na sledczym z ktorego moze wyjsc ale odrazu wezma go na karny:confused:
sorry ze pogmatwalam

jeju nadal nie rozumiem wiec jest tymczasowo aresztowany? jest na sankcji? i ma jeszcze jakis wyrok do odbycia? napisz wyrazniej bo w ten sposob nie jestesmy w stanie pomoc :x

Tak jest na sankcji ale w czwartek jest sprawa z ktorej moga go uniewinnic, ale odwiesli mu pol roku i jest to juz wyrok uprawomocniony:mad:
wiec jesli z tej sprawy wyjdzie na czysto to idzie na karny odsiedziec te pol roku co mu odwiesili:rolleyes:

aha rozumiem wiec jak bedzie juz na karnym to wtedy musi cie wpisac na liste( chyba ze macie takie samo nazwisko) i macie 2-3 h widzenia na sledczym nie ma widzen programowych wiec zadne widzenie nie "przechodzi" gdyz na sankcji masz zgode od prokuratora lub z sadu na widzenie

Mamy to samo nazwisko bo jestesmy po slubie:D
Czyli normalnie mamy te dwa lub trzy:) ok dzieki

ale tylko jezeli on jest na karnym , pamietaj a wogole to jest temat o widzeniach , moze warto tam zajrzec.

Witam,
byłam dziś na Białołęce i zauważyłam że ostatnio straaaasznie dokładnie przeszukują. Czyżby ktoś ostatnio próbował coś przemycić..?! :razz: Trochę przesadzają.. ja mimo że nic tam nie próbuje wnieść to jak mnie przeszukują to się trzęsę hehe xD

napewno maja swoje powody skoro tak robia,:cool: i to trwa juz ladny miesiac

Jest tu Ktoś ?? potrzebuje od was rady. Bo będe jechała pierwszy raz na widzenie a nie wiem co i jak :rolleyes:

siema ja mam chłopaka na Białołęce ale jade dopiero pierwszy raz na widzenie i nie wiem co i jak ;/

ane napisał:
wystarczy przejrzec ten watek , poczytac od poczatku:D
zgadzam sie poniewaz po to piszemy swoje doswiadczenia zeby kazdy zainteresowany sobie poczytał ;)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót