Zakład Karny Warszawa Białołęka

• Autor wątku Autor wątku anusia_78
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
a powiedzcie mi jak to jest z tymi paczkami boniewaz słyszałam ze w kantynie jest bardzo drogo wiec wolała bym mu kupic poza zk tylko niewiem jak ja puzniej mu przekazac

anusia w każdy czwartek masz widzenie na literkę S oraz czwarta sobota i niedziela miesiąca

dzieki dziwczyny ja dopiero zaczynam sie zapoznawac z tymi wszystkimi zasadami nie mam nawet zielonego pojecia dlatego sie dopytuje

nic sie nie dzieje forum jest po to zeby pomagac sobie nawzajem ;)

wiem dlatego dzieki bo sama do tego bym nie doszła :(
a ile razy w miesiacu jest widzenie? czyli napewno w piatek mam bo moj jak dzwonił do mnie pierwszy raz w sobote to mowił cos na temat piatku dlatego sie pytam pewnie mu sie cos pomyliło mu zle powiedzieli

a powiedzcie mi jak to jest z kartami do dzwonienia jak mam ja mu przekazac jak mu pupie

mozesz jedynie wysłac w liscie lub kupic w kantynie ewentualnie mozesz kupowac karty typu tele-grosi i jak bedzie dzwonil podac mu kod tej karty

pytam sie bo słyszałam ze nie mozna nic w liscie przesyłac jesli tak to dzieki

zależy jaki zk niektóre zakłoaddy pozwalają przesyłac karty telefoniczne a nnie które nie . wiec lepiej przedzwoń i sie dowiedz bedzie najprościej

a powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z paczkami bo czytałam tutaj ale nie moge dojsc z tym wszystkim chodzi mi o pierwsza z ubraniami czy potrzebna jest ta nia zgoda i czy naprzykład moge oprocz ubran włozyc zeczy typu kawa cukier lub słodycze typu cherbatniki

Hej.
Jestem tu pierwszy raz i to przez glupote swojego chlopaka.
od dwoch dni tylko czytam o tym wiezieniu i mnie to przeraza ze mam tam jechac...
moje pierwsze widze jutro a nawet nie wiem czy wejde bo nie mam kontaktu z chlopakiem od poniedzialku jak zgarneli... jeszcze ani razu do mnie nie zadzownil i nie wiem czy jest wpisana na ta liste czy nie...
czy to jest naprawde tak przerazajace jak mi sie wydaje??

ooorota napisał:
Hej.
Jestem tu pierwszy raz i to przez glupote swojego chlopaka.
od dwoch dni tylko czytam o tym wiezieniu i mnie to przeraza ze mam tam jechac...
moje pierwsze widze jutro a nawet nie wiem czy wejde bo nie mam kontaktu z chlopakiem od poniedzialku jak zgarneli... jeszcze ani razu do mnie nie zadzownil i nie wiem czy jest wpisana na ta liste czy nie...
czy to jest naprawde tak przerazajace jak mi sie wydaje??

jesli Twoj chłopak jest tymczasowo aresztowany to napewno nie wejdziesz na widzenie musisz miec zgode prokuratora

jesli chodzi o paczki to poczytaj tutaj

http://forumprawne.org/wieziennictwo/361-paczki-zywnosciowe-higieniczne.
naprawde po to sa te tematy żeby je czytac a nie zadawac pytan po tysiac razy ;)

on juz ma wyrok do odsiedzenia...
czytam czytam caly czas ale juz poprostu nie wyrabiam:(

jesli ma wyrok to bedziesz mogła sie z nim spodkac jesli cie wpisał na liste odwiedzajacych.a pozatym nie jestes sama bo moj jest tylko dwa dni dłuzej tam wiec głowa do gory nie jest az tak zle tam jak myslisz . wystarczy poczytac a jak czegos nie mozesz znalesc to spytaj napewno ci dziewczyny pomogą jak beda wiedziały

niestety nie poczytam sobie na temat paczek poniewaz ta stronka sie nie otwiera:(

wiem ze mam wszystko napisane na poscie o paczkach ale tam nikt mi nie odpisuje a ja jutro jade na pierwsze widzenie i nie wiem czy moge mojemy zawiesc jakies ubrania bo nic nie ma ale niewiem czy nie jest mi potrzebny bon odzierzowy a do mnie zaden jeszcze nie doszedł wiec niewiem czy moge mu wziasc jakies ubrania

napewno tam odpowiadaja dziewczyny ale ok musisz miec talon na ubrania i na srodki higieniczne to sa 2 osobne talony na paczke zywnosciowa talonu nie potrzebujesz taka paczke mozesz robic raz na kwartał

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót