Zakład Karny Warszawa Białołęka

• Autor wątku Autor wątku anusia_78
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
słuchajcie wcale nie jest potrzebny talon na odziez byłam dzisiaj i nie potrzebny jest.trzeba sie tylko dowiedziec ile czego mozna wziasc.mozna

anusia27 prosze nie pisz posta pod postem , i zadawaj pytania w odpowiednich watkach

Na Białołęce można raz na 3 miesiące dać 3 pary majtek, 3 pary skarpet i trzy koszulki na ramiączka. Na inne rzeczy trzeba mieć talony. Mój tam siedział 7 miesięcy i co tydzień jeździłam. Paczki lepiej począ wysyłać

oraz czy jest w AŚ jako TA czy na zasadach już skazanego

:D mozecoe kierowac pytania do mnie na temat wiezienia AS WARSZAWA - BIALOLEKA osobiscie tam spedzilem kilka miesiecy i w ARESCIE ( na SANKCJI ) i w ZAKLADZIE KARNYM NA TERENIE ARESZTU SLEDCZEGO :confused:

Czekam na pytania na PW

Ostatnia edycja:
Hej... Mam pytanie czy jest mozliwosc zeby tam zadzwoinc i sie dowiec czy mam widzenie bo wiem ze chlopak wpisal mnie na liste... bo nawet nie wiem czy jechac juro czy nie:/

jesli cie wpisał to napewno tylko dowiedz sie ktorego dnia a na jaka ma litere nazwisko?

Jutro wypada dzień wizyt...ale nawet nie wiem czy on jest tam bo mowil tydzien temu ze maga go przeniesc do jakiegos Popowa...:/

zadzwon sobie do ewidencji i wszystkiego sie dowiesz

mam pytnie niewiecie czy na białołece wyszedł juz ktos z opaską magnetyczna?

Hej. oriętuje się ktoś jak jest w zk we Włocławku?? bo mojego tam przeniesli normalnie totalna porazka:mad:

Witam,mam pytanie,czy ktoś orientuje się w temacie odwyku alkoholowego na białołęce?Wiem że mój Gałgan ma iść na taki ale czy na białej czy gdzieś go wywiozą?

czesc dziewczyny mam pytanko niewiecie jak to jest na białej z wizyta kuratora?

Nie ma problemu myszka tylko sama niewiem co i jak dokładnie tam sie odbywa jakie warunki itd. Mój mąż też będzie przez to przechodził i narazie zielona jestem pisałam już czy mógłby ktoś sie podzielić informacjami ale beż odzewu więc chyba musze czekać ąż go przewiozą Pozdrawiam

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót