Zakład Karny Warszawa Białołęka

• Autor wątku Autor wątku anusia_78
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
mozesz mu przeciez je tam wniesc , ja tak robilam , nie ma zadnego problemu , po co wysylac ??

aha dzieki pytam dlatego bo jak byłam ostatnio to ordazu na bramie powiedział facecik ze zdjecia tylko do oglądniecia i spowrotem maja odwiedzajacy je zabrac :what:

nieprawda, po co oni gadaja takie glupoty! moje takim sposobem wisi na scianie :) zeby mogl sobie na mnie patrzec :) nie bylo absolutnie zadnego problemu :)

czy podczas robienia zakupów w kantynie dajecie swoim połówką paragony ? czy to weszło teraz że skazany musi mieć paragon i zakupy są wg paragonu sprawdzane przez SW?

Monia jesli chcesz mozesz mu dac paragon jesli nie bierzesz go ze soba. Ja daje mojemu M paragonu a Ane zachowuje je na pamiatke i podlicza ile wydala :D

pytam dlatego że moj wczoraj powiedział mi ze mieli wielkie "ale "ze nie miał ostatnio paragony i ze niechcieli mu pozwolic wniesc zakupów możliwe to jest?

wiesz co powiem CI ze dziwne ale po zlosci zazdrosci wszystko jest mozliwe! :x

[cytat="nitakanisiaka":2mycatwc] Ja daje mojemu M paragonu a Ane zachowuje je na pamiatke i podlicza ile wydala :D[/cytat:2mycatwc]
he he ladnie tak, na kogo ja wychodze :?: , ja mu nic nie podliczam , ale ostatnio mnie orzneli na herbatce minutce i jak tam pojde teraz to im zrobie taka awanture :x
on nawet nie wie ze ja daje jakies pieniadze na zakupy, bo nie chce zeby wiedzial :!:
zeby czul sie w jakis sposob zalezny , czy winien mi cos .
nie jestem potworem :P

Nie jesteś potworem :ooo: nawt tak nie pomyślałam ale w nawiązaniu do tego co pytała Monia napisalam ze ja daje mojemu paragony a ty przeciwnie ze bierzesz je ze soba :) a to podliczasz to żarcik :P

i znowu ja :P jak wygląda widzenie bezdozorowe na białej? tzn jaka sala czy faktycznie SW nie wchodzi itd?

monisiu niestety o bezdozorze nie wiem nic, i ja sie raczej nie dowiem... :P
dziewczyny uwazajcie na bialej , mi ktos dzisiaj zwinal obiad dla mojego Miska :x , wkurzylam sie ale nie mialam zamiaru szukac po stolikach , nadgryzionego, ja to mam zawsze szczescie :?

Ane trzeba bylo sprac tego kto Ci obiad zawinal a nie ty czatowalas na swojego :evil:

hehe dostane ostrzezenie od Moniak ale musze to napisac Ane była zapatrzona w swojego misiaczka i nie zauważyła jak jej obiad zwineli :lol: :D :lol: :D a jak jest z kupowaniem kawy na sali widzen? musze zamawiac na zewnatrz? bo w srodku podobno nie podaja :what: :D

[cytat="nitakanisiaka":x5pn3rsk]Ane trzeba bylo sprac tego kto Ci obiad zawinal a nie ty czatowalas na swojego :evil:[/cytat:x5pn3rsk]
sprac ?? he he napewno, a to moze jakis dwu metreowy typ , i ja , moze ostatnio jestem agresywna ale do takich nie fikam :P
kawke tylko na zewnatrz niestety , nic cieplego w srodku , kantynie nie maja , ale red bulla kupisz , tez z kofeina :P
monisiu to jest biala, tam wszystko jest inaczej... :P
zapatrzona , ja swiata poza nim nie widze :D

[cytat="ane":1qq88opt][cytat="nitakanisiaka":1qq88opt]Ane trzeba bylo sprac tego kto Ci obiad zawinal a nie ty czatowalas na swojego :evil:[/cytat:1qq88opt]

kawke tylko na zewnatrz niestety , nic cieplego w srodku , kantynie nie maja , ale red bulla kupisz , tez z kofeina :P
monisiu to jest biala, tam wszystko jest inaczej... :P
zapatrzona , ja swiata poza nim nie widze :D[/cytat:1qq88opt]
hehe to jest białołeka cudów kurde kawy nie ma co za zasady :x

mam pytanko moze wydac sie glupie...ale jak juz kiedys pisalam , to mama A zalatwia wszystkie sprawy formalne i w tym jestem zielona, chce zmienic prace i wiem ze z widzeniami bede miala utrudnione, najpredzej dam rade w weekendy , tylko ze tam jest chyba pierwsza sobota w miesiacu , a mi oczywiscie zalezy na tym zeby byc jak najczesciej i nie wiem jak mi sie to jeszcze zgra ze szkola, wiec czy wrazie czego jezeli on jest ta sledczym da sie cos zalatwic np zebyisc nie w ta sobote ktora maja ustalona ,i jak to zrobic ??
ale prosze sie nie smiac :P

dziekuje :) tak myslalam ,o tym , fakt ze jest to wszystko jeszcze w fazie znaku zapytania, ale to bedzie najlepsze wyjscie,

Ane ja tak własnie robiłam ze napisałam prośbe do dyr AŚ i wysłałam faksem oczywiscie o połczenie i przeniesienie widzenia i zgodził sie bez zadnych problemow moj tez pisał, w brew pozorom dyr AŚ na Białej to spoko gość rozmawiałam z nim jak nam godziny znikły i bardzo miły Pan z niego :P

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót