Zakład Karny Warszawa Białołęka

• Autor wątku Autor wątku anusia_78
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
witam!
czy ktos jutro idzie na widzenie do aś? moj siedzi wlasnie tam ale na warunkach zk.na biala ide pierwszy raz i troszke sie stresuje. mam jeszcze pytanko: w pon. wyslalam karty ale na adres zk, czy te karty dojda do niego do aś? dzisiaj dzwonil i mowil ze jeszcze nie przyszly. a widzenia w zk i aś odbywaja sie w tej samej sali?
dziekuje i pozdrawiam:)

ja tam jezdziłam i nie stresuj sie bedzie dobrze jesli jest w as na kanym to idziesz do "zielonych drzwi" tam zanosisz karteczke i czekasz wołają po nazwisku i słychac na całym parkingu i w takim małym sklepiku gdzie możesz sie napic kawy itd

dziekuje Monika:) a tam moge jemu kupic kawe lub czytalam wczesniej ktoras z dziewczyn pisala ze mozna nawet obiad im kupic? to prawda? a jak juz bede na sali mniej wiecej ile czasu bede czekala na niego? mam zamiar byc tam juz przed 7 bo jestem z Warszawy i wejsc w pierwszej turze:)) lepiej zrobic zakupy jak tylko wejde na sale bo mniej wiecej wiem co on chce,najwazniejsze papierosy:) czy pod koniec widzenia zeby jak najmniej czasu spedzic w kolejce? Monika a Twoj juz wyszedl bo nie pamietam chociaz przeczytalam cale forum.
pozdrawiam

zastanów sie czy jadąc rano chcesz czekać ze 2h az cie wpuszczą. rano zawsze sa tłumy i to czekani pod murem doproawdza do nerwów. ja zawsze jeżdziłam póżniej ok godz. 12 wtedy nie ma już takich tłumów, a rano masakra wszyscy myślą ze jak sa pierwsi to pierwsi wejda a tak naprwde czeka sie i czeka.

ja zawsze jestem rano , raz pojechałam o godz 11 tej weszłam o 15 tej a w kantynie to nawet fajek już nie było :mad:

dzieki dziewczyny. jutro raczej tak jak powiedzialam pojde rano bo moj by sie denerwowal ze nie przyjde. a jezeli bedzie tak jak mowi passat to nastepnym razem pojde pozniej.a czy moge wziac mu gazety??

tak możesz kupić obiad własnie w tym sklepiku na zewnatrz, musisz jedynie wiedzieć na ktorą ture wejdziesz i wtedy pzynosza obiad na sale widzeń,
fakt rano jest bardzo dużo ludzi ale jak pozniej wejdziesz to w kantynie już prawie nic nie bedzie nie raz juz na 2 turze nie ma papierosów i podstawowych artykułów
z tego co ja pamietam to nie wolno było nic w nosic nawet zdjęć ale może teraz sie zmieniło?

Monika R nic się nie zmieniło na wszystko trzeba mieć zgodę :(

agatka123 napisał:
Monika R nic się nie zmieniło na wszystko trzeba mieć zgodę :(

czyli nadal bez sensu a mam pytanie czy Panowie na bramie i na sali widzeń są nadal tak nie mili jak bywali wczesniej?

witam ponownie:)
wczoraj bylam na widzeniu.bylam pod aresztem o 7.10 a weszlam dopiero w drugiej turze o 10.30 wiec troszke sie naczekalam.kupilam mojemu obiad i nawet mu smakowalo i mowi ze jedzenie tam tez nie jest najgorsze ale dzisiaj chyba znowu ma transport do poprzedniego zk. jak dla mnie Panowie tam w miare ok.ale wczoraj bylam 1 raz wiec inne dziewczyny pewnie lepiej wiedza.zakupy drogie. zawsze 400zl mi wystarczalo a wczoraj bylo ciezko.Moj mowil ze w porownaniu do poprzednich zk to tutaj jest syf i malaria.
pozdrawiam

mam pytanko jak jest z tymi widzeniami w zk potrzebra jest zgoda lub wpis na liste?

powiedzcie mi jesli moj chłopak ma pierwsza litere nazwiska S

najlepiej zadzwon sobie do AŚ poniewaz ten harmonogram widzen czesto sie zmienia

mam pytanko jeszcze. pomiewasz słyszałam ze w innych zk jest tak ze zanim sie wejdzie to trzeba napisac podanie i jakies papierki wypełnic adopiero puzniej dostaje sie karteczke z pozwoleniem czy tak tez jest na białołęce? bo mam isc w przyszłym tygodniu na pierwsze widzenie a nawet ja i co

nie jesli Twoj jest już po wyroku czyli skazany idziesz na bramę aresztu prosisz o karteczke wypełniasz i tyle Panowie mniej wiiecej (jesli sie oczywiscie spytasz) powiedza o ktorej wejdziesz i czekasz sobie

a czy to prawda ze jak sie jest pierwszy raz w zk to najpierw sie jest na zamknietym a potem mozna sie starac zeby przeniesli na póół otwarty?po jakim czasie mozna sie starac o to

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót