Zakład Karny Warszawa Białołęka

• Autor wątku Autor wątku anusia_78
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
hej. Co do wokand na Białej,dzisiaj dowiedziałam sie od mojego Skarba,że ostatnio stawało 6-ciu z czego 5-ciu wyszło:) Jeden nie wyszedł z tego wzgledu,że tocza sie w sadzie jeszcze inne sprawy przeciwko niemu. Więc dla wszytskich czekających na wokande jakaś szansa jest:D

Z wokandami jest ciężko w Warszawie ale otrzymanie zwolnienia nie jest niemożliwe. Zależy to przecież od wielu czynników.

Witam, Ja już to przeżywam od 13 stycznia 2009r. i czekam na jakąś przerwę w karze lub warunkowe zwolnienie. Mój Kochany ma już odsiedziane 2/3 wyroku i mu się coś należy ale Białołęka jakoś tego nie widzi. Teraz przed świętami będzie pierwsza wokanda. Zobaczymy. Mam nadzieję, że się uda bo przerwy mu nie dali.:(

zakupy w kantynie na biąłołęce

Witajcie
Mój mąż jest tymczasowo aresztowany.Jest na białołęce.Niedługo jade do niego na widzenie .jade tam pierwszy raz chciałabym sie dowiedzieć co moge mu kupic w kanyynie i ile

to wszystko juz bylo napisane, tak dla przypomnienia , 5 kg produktow, napoje nieograniczone. radze uwazac na rachunek :)
pozdrawiam

czy paczka higieniczno odzieżowa musi sie miescic w jakis wymiarach czy to nie ma znaczenia

Rafal_84 napisał:
czy paczka higieniczno odzieżowa musi sie miescic w jakis wymiarach czy to nie ma znaczenia

Na pozwoleniu masz napisane co ma sie w niej znajdować .
Radzę sie tego trzymać :)

witajci
byłam dzis na białołece zawiozłam mezowi paczki żywnościową i higieniczną mam pytanie kiedy je dostanie bo jeden niemiły pan powiedział że dopiero we wtorek

ja jak dawałam to dostał tego samego dnia. Trochę dziwne by było, gdyby trzymali do wtorku paczkę żywnościową.... ale nie wiem jak to jest

paczke zywieniowa dostaja tego samego dnia a higieniczna moga dostac nawet nastepnego dnia

a co do papierosow to nie ma roznicy cenowej

Ostatnią edycję dokonał moderator:
mam pytanko wiecie moze jak to jest z widzeniami w drugi dzien swiat na białej?

Witam!
Czy ktos moglby mi pomoc? W pon moj partner zostal deportowany do Bialoleki i nie mam zadnych informacji od niego. Nie ma pieniedzy przy sobie. Pomozcie mi i powiedzcie w jaki sposob mozna mu je tam przeslac? Przewiezli go nagle (w jednej bluzie i bez kasy), czy istnieje szansa ze pozwola mu dac znac rodzinie????? Prosze odpiszcie cos! Dzieki!!!!:(

witajcie

maż ma sankcje na trzy miesiace dostałam taka kartke z informacja na temat widzen i jak mozna wpłacic pieniadze na konto .Dziś wysłałam mu 100 zł .Mam pytanie czy dostanie cała sume i czy bedzie mógł zrobić sobie zakupy np.papierosy

dostanie pewną czesc tej kwoty reszta zostanie przelana na tzw " żelazną kase" i bedzie sobie mógł zrobic jakies zakupy

Byłam meżowi zawieżć paczke i napisali na niej b4 co to oznacza

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót