A
Akte
To dobrze Wyrwana, że to dopisałaś, bo ja mam cały czas te informacje i tam jest właśnie rozróżnienie, że inne dni są na Ciupagi 1, a inne na Ciupagi 1B...
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Akte napisał:Na bramę się dodzwonisz.
asienka555 napisał:Karen mój D jest po wyroku i ma grupę P2P. dlaczego widzenia odbywają się w zależności on nazwiska osadzonego??
Gdybym jechała pociągiem z Gdańska bliżej by mi było wysiąśc na Wschodniej czy Centralnej Warszawie? I jak dalej bym musiała jechać??
Łobuz jest w AŚ.
maliniakowa napisał:Dzwoniłam właśnie na białą odnośnie tych widzeń i nie wierze że nie wiedzą na jakiej zasadzie działają tam widzenia....masakra.Mówie im że jest jako skazany ale w AŚ i co? Oni nie wiedzą prosze dzwonic w poniedzialek:/ ehhh
maliniakowa napisał:Chce wiedzieć czy jak pojade za tydzień w sobote to mnie wpuszczą.Na liście napewno jestem bo mój łobuz chyba nie zapomniał mnie wpisać tylko właśnie chodzi mi o to czy jak jest w AŚ ale jako skazany to czy tez musze mieć jakąś zgode.
maliniakowa napisał:Dziękuje Ci za odpowiedzA wiesz może jaka jest nablizsza tam stacja pkp?