Zakład Karny Warszawa Białołęka

• Autor wątku Autor wątku anusia_78
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
a nigdzie nie mogę znależć informacji na ten temat.

witam, czy ktos wie ile czasu zajmuje przekazanie pieniedzy wyslanych na konto bankowe, czy w soboty przekazuja pieniadze na wypiske, czy tylko w dni powszednie?

jeżeli zrobisz przelew w środe najpóźniej to do piątku będą i w niedziele osadzony będzie mógł zrobić zakupy...oczywiście pewnie zdarzaja się przypadki ,że tak nie jest ale z reguły pieniądze wpływają w te 2-3 dni.

mam pytanie....
o co chodzi z tymi pawilonami....??? pawilon C to jaki to??? a D??? a oznaczenia typu " na piatym pawilonie..."..bo nie łapie zupełnie...:/ moze ktos wie?

a ja mam jeszcze pytanie odnosnie paczki higienicznej i odziezowej, czy moge ją przyniesc tylko w dzien wyznaczonej mojej wizyty, czy w kazdy dzien, kiedy sa wizyty w zk?????bo niejasno jest napisane na stronie zakladu.

od pon do piątku możesz przynieść , od 8:30 są przyjmowane.

można w każdy dzień kiedy są widzenia, do godziny 13...

aa0 Pawilon, to tak jak Np. piętro w bloku. Pawilon może być również osobnym budynkiem. Mam nadzieje, że już wiesz o co mniej więcej chodzi ? Np. Piąty pawilon, czyli piąte piętro (na przykładzie bloku). No i Pawilony maja swoje oznaczenia, tak jak tu piszesz Np. C,D itd. Ale niestety konkretnie Ci nie powiem. ;)

dziekuje za odpowiedz, czyli wnioskuje, ze paczke moge przyniesc od srody do soboty bo wtedy sa widzenia na bialolece.

czy mial ktos to szczescie i wyszedl z wokandy z bialoleki?
slyszalam ze z tamtat jest bardzo ciezko sie wydostac!!!

dobrze słyszałaś :) ktoś tam napewno wyszedł z wokandy ale jest to bardzo znikomy procent ...

kto mi powie...jak ktos jest na zamku to w jakie dni sa tam telefony??? i czy w tygodniu lub miesiacu przysluguja mu jakies telefony od zakladu np jak nie ma kasy... na karte..
dzieki wielkie z gory

od zk napewno nie przysługują żadne telefony w miesiącu, jedynie 2 znaczki i koperty...

Telefony zależą od danego ZK. W jednym jest codziennie, drugim co 4 dni, trzecim 3 razy w tygodniu a w jeszcze innym tylko raz na tydzień.
Telefonów na koszt zakładu nie ma. Może jedynie zadzwonić na koszt Twojego telefonu stacjonarnego.

kurka wodna....no to żle.... czyli moj moze nie dzwonic bo nie ma z czego jak niema karty...
a ile razy w tygodniu maja sklep gdzie zakupy moga zrobic

moze zadzwonic na moj koszt.... no wlasnie... juz dzwonil to dlaczego teraz nie dzwoni???juz czwartek!!!

Troszkę Cię w prowadziłam w błąd, niedoczytałam, że chodzi o Białołękę.
Więc tam jest telefon raz w tyg. po 10 min, przynajmniej tak miał mój narzeczony, gdy siedział tam od października do grudnia 2010, więc pewnie nic się nie zmieniło.
Kartę możesz wysłać mu pocztą.

karty nie można tam wysłać w liście, jedynie kod do karty, a wypiska jest 3 razy w m-cu w niedziele.

Ja wysyłałam kartę w liście, chodzi mi o tą drukowaną.

znaczy wydruk z kodem? być może ,ja miałam na myśli tradycyjne karty np TP...
ale kod może spokojnie napisać mu w liście..

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót