O
ona wawa
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Teraz wysyłam w liście kod z karty Tele Grosik i jest ok 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dajana123 napisał:Witam.. Chcialam sie dowiedziec czy ktos wie jak Czerwony Bór podchodzi do przerwy w karze ?
ona wawa napisał:Normalnie załamać się można , 22 czerwca wysłałam list ze znaczkami i kodem z tele grosika i do dziś nie doszedł ten listZapewne już nie dojdzie !!!!
ona wawa napisał:Normalnie załamać się można , 22 czerwca wysłałam list ze znaczkami i kodem z tele grosika i do dziś nie doszedł ten listZapewne już nie dojdzie !!!!
igaaa napisał:Hmm... faktycznie długo... Ale raczej nie ma możliwości, żeby nie doszedł jeśli go wysłałaś. To nie AT, że mógł go zatrzymać prokurator. Chyba, że w liście było coś nie stosownego... no nie wiem.
asiamala napisał:"AT" - tzn.?? :what:![]()
"Chwalenie się" nie wychodzi na dobre....:-?
pkp1978 napisał:Co się tyczy kart telefonicznych to kradną między sobą osadzeni, są to znikome przsaypadki ale są, szczególnie narażeni są ,,nowi''. uwaga przy zakupach w kantynie, sprawdzajcie paragon! bo portafią być nabite artykuły których nie zamawialiście, mi się przytrafiło to już drugi raz, może są to znikome sumy ale są. Bulwersuje mnie sposób w jaki są wpuszczane osoby na widzenia, spędzają po 15 - 20 osób w mały hol gdzie przy upałach można się przekręcić. Ale można się pocieszyć tym że personel na ,,bramie'' jest miły i uprzejmy.
ona wawa napisał:WitamCzytam to co piszecie i włos się na głowie jeży , co tam się dzieje w tym zakładzie
To może dlatego mój nareczony mówi żeby tam nie przyjeżdżać , że jakoś pociągniemy na listach i telefonach
A zostało nam jeszcze 16 mieś
![]()
pkp1978 napisał:ja wiem że to nie sanatorium, tylko zakład karny ,ale postaraj się sprawdzić 2 worki zakupów, albo sprawdzanie albo widzenie, nikt tam nie jeździ tylko po to by przez godzinę analizować paragon i prześwietlać worek. A co się tyczy wpuszczania na widzenia, jest to upodlanie nas jako rodzin -znajomych. Warszawie na Rokowieckiej długo się czekało ale takiego spędu w pomieszczeniu 2 na 2 nie robią.![]()