Zk Czerwony Bór

• Autor wątku Autor wątku ona86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no własnie z tego co tu czytałam to musze to zrobic w trakcie widzenia i napewno troszke zejdzie z tym:mad: masakra jest z tym wszystkim nie dosc ze masz tylko godzine widzenia to jeszcze ci czas schodzi z robieniem paczki :o

nie zdarzysz rozkrecic rozmowy a tu koniec czasu..dziekuje za rade i zycze powodzenia ;)

no można wiem o tym ze poczta tez sie da ale nam zalezalo na czasie zeby jak najszybciej dostal paczke.Ja jestem z warszawy i tez nie mam pojecia jak tam dojechac a samochodu niestety na chwile obecna nie mam.podobno jest tam tragiczny dojazd

ja mysle ze najlepiej jak bys pojechala autobusem z warszawy do łomzy a z łomzy autobusem do czerwonego boru...ja to wogole mam tragedie jesli bym musiala jechac z bialegostoku to bym jechala do zambrowa a pozniej chyba bym wziela taksowke bo innego wyjscia bym nie miala chyba ze bym sie zgubila...

tak higieniczna tez mozesz zrobic.no mi moj mowil i ztego co tutaj czytalam to jest 3 km w glab lasu i niby jezdzi tam autobus ale bardzo rzadko wiec sporo osob bierze taxowke np z lomzy/

Witam wszystkich Jakie 1h przeciecz możne Napisać prośbę o złączenie wszystkich godzin widzeniowych nie pamiętam właśnie czy w czerwonym borze osadzony mówi na ile idzie na widzenie czy trzeba pisać bo na suwalkach już np. nie trzeba a co do tej paczki to można ja zrobić po widzeniu tylko trzeba zrobić to na cfancku pozdrawiam Były Osadzony.;)

Witam, napiszę Wam jak ja robię jeżeli chodzi o paczki, higieniczno-odzieżowa: kupuję wszystko u siebie w miejscowości, jadę na widzenie, odbieram talon i po widzeniu oddaję paczkę. Co do paczek żywnościowych to jest identycznie, nie robię mu tej paczki w kantynie, w ten sposób mam calą godzinkę na widzenie, a i zawartości paczki tzn terminu ważności produktów (chodzi mi o wędliny, bo głównie je kupuję do paczki) jestem pewna.
Jeśli chodzi o łączenie godzin to trzeba napisać prośbę do dyrektora, później dowiedzieć się czy została zatwierdzona, żeby nie było niespodzianki. 3 godzin w Czerwonym Borze nie można złączyć, jedynie 2. Tak bynajmniej mi się wydaje.

witam. Czy ktoś mi mógłby wytłumaczyć na czy polega ta komisja o warunkowe zwolnienie w czerwonym borze, bo nie bardzo wiem?

Na tym samym co "komisja o warunkowe zwolnienie" we Wronkach, Piotrkowie, Łodzi, Sztumie, Malborku, Wrocławiu, Przemyślu, Rzeszowie, Radomiu, Poznaniu, Bytomiu i tak dalej.

tylko ja niewiem na czym ona polega gdziekolwiek

Witam , orientujecie się może czy w Czerwonym borze w paczkach żywnościowych przechodzą takie produkty jak : kiśle,galaretki,budynie, mleko w proszku, herbata w saszetkach ,kawa sypana , płatki nesquik? Co zakład to obyczaj i inne zasady ... Z góry dziękuje i pozdrawiam

Zajrzyj na stronę zakładu, tam jest lista produktów, ale z tego co orientuje się herbata w saszetkach nie. najlepiej zrobić zakupy w kantynie na sali wiedzeń, tam panie wiedzą co można a czego nie.

hey mam takie pytanie czy moze ktos wie co mam zrobic zeby sie umowic na spotkanie na rozmowe z dyrektorem zakladu na temat osadzonego.......

Żeby umówić się na spotkanie z dyrektorem należy na dyżurce zgłosić Panom ze SW i wypełnić papierek i poczekać z pól godz. i to wszystko

Witam Serdecznie.

Sprawa jest krótka, jestem tu pierwsz raz, posadzili nam kumpla, i chcemy do niego regularnie jeździć. Oczywiście, żeby dojeżdzać regularnie trzeba mieć kaske. Ja wyliczyłem, że moim samochodem wyszłoby w granicach 30 zł na osobe(musielibyśmy wyliczyć benzyne za pierwszym razem), z warszawy, tzn mieszkamy 35 kilometrów pod wawą, ale to już autobus jest co 15 minut do naszej miejscowości. Ja jestem z kumplem, którzy wiedzą, że pewnie mu łatwo samemu nie jest i bardzo by sie cieszył, gdyby miał wsparcie. Potrzeba nam 2 OSOBY chętnie dojeżdzać, leje na to czy to karki łyse 2x2 czy blondynki/brunetki/rude. Sami mamy po 20 lat i jesteśmy chude szkapy. Także liczymy na konkretne osoby

XXXXXXXXXXX Przed pisaniem na forum należy zapoznać się z zaakceptowanym przy rejestracji regulaminem! (mod.)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Szefie, ten regulamin bede czytał 2h a tu chodzi o pomoc komuś innemu, jak mam kontakt podać ? raz w rynne raz w parapet?

Powrót