zk Gdańsk Przeróbka

• Autor wątku Autor wątku m29
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Musi pogadac z wychowawca zeby postawil go na komisje.Jak pracuje na wolnosci i dobrze sie sprawuje to powinien dostac.

Pisałam że pracować nie może bo jest po wypadku i porusza się o kulach.

Czy ktoś się orientuje czy do paczki żywnościowej można włożyć ciasto domowej roboty albo pierogi?

smutku za mego czasu mozna bylo tylko ze nie wolno bylo podawac tego na talerzach szklanych tylko w foli :)

Dziękuję Becia za odpowiedź. Zadzwonię jeszcze do zk i spytam żebym miała pewność 100 % że przyjmą.

wieczny_smutek to jak będziesz wiedziała to daj znać bo mój dostał dodatkową paczkę więc też bym mu coś wsadziła,jakieś ciasto lub pierogi które uwielbia:)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,
Ja ostatnio jak robiłam paczkę to wsadziłam mięsko w sosie do plastikowego pojemnika i było ok. W Gdańsku jak jest z ciastem się nie orientuję, ale w koszalinie kazali mi wyciągnąć z paczki :(

A jak jest z wysyłaniem fotek w listach? Słyszałam, że tam jest straszny rygor.

Kasiu fotki możesz wysłać normalnie w liście. Ja wysyłałam wielokrotnie i nigdy nie było z tym problemu. O gazet wysłane w liście czepiają się, ale o zdjęcia na pewno nie.

Kasiu kto Ci takich rzeczy naopowiadał że tam rygor.
Mi nic na ten temat nie wiadomo, mój D. bardzo zadowolony jest z tego ZK i Ja również.

Mój M mówił żebym informowała Go jak będę wysyłać zdjęcia, bo podobno muszą mieć na nie zgodę.:rolleyes:

Mój Łobuz mówił, że jest rygor.. Ale może tylko *nowych* tak stresują?!

Pobędzie tam troszkę to zmieni zdanie, no chyba że będzie stwarzał problemy to napewno będzie miał rygor, a tak wogule jaką ma grupę?

Grupę ma P2, ale jak narazie jest jeszcze na przejściówce.

Od dzisiaj mój mąż jest na Przeróbce. Proszę napiszcie, w jakich godzinach są widzenia w niedzielę i czy ktoś wie, jak jest z opieką medyczną nad cukrzykami? Czy insulinę zapewniają, czy trzeba dowieś?

Widzenia w niedziele są od 8, rejestrować się można od 7. Lepiej iść na widzenie w tygodniu, bo w niedziele jest zawsze masakrycznie dużo ludzi...:rolleyes:

Lub możesz w niedziele przyjechać w póżniejszej godzinie tak ok 12, napewno już nie będzie tyle ludzi :)

Powrót