ZK Gorzów wlkp

• Autor wątku Autor wątku sillesia01
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Mam pytanie to jest więzienie w Miedzeczu tak?
Mam prośbę czy ma ktoś jakiś tel do tego więzienia albo dokładny adres? I mam pytanie jak jest tam z widzeniami? Nie robią żadnych problemów?
Bo mój chłopak właśnie tam trafił i 3 miesiące do sprawy dostał :(
W sobotę chcę do niego pojechać ale miło by było też mieć z nim jakiś kontakt telefoniczny jeśli to możliwe, gdyż ja mieszkam w Warszawie, więc za często nie będę mogła go odwiedzać :(

Nie, to jest więzienie w Gorzowie Wielkopolskim.
Zamiast strzelać po omacku może przejrzyj ze spokojem przyklejone tematy na tym forum w dziale więziennictwo. 4 temat od dołu.

no wiem że w gorzowie ale tego miedzecza w ogóle znaleźć nie mogę a to podobno właśnie koło gorzowa...

Międzyrzecz ... Gdybyś przeczytała ten temat, który CI wskazałem, weszła do portalu Służby Więziennej, spojrzała na mapę z jednostkami to znalazłabyś swój "Miedzecz"

ale mi nie chodzi o Międzyrzec... to akurat bym wiedziała gdzie bo moją koleżanka tam mieszka...

witam.czy ktoś może mi powiedzieć coś więcej na temat ZK w Gorzowie WLKP.?
jak wyglądają widzenia?

jest mi ktoś w stanie podać tam adres? bo nigdzie nie mogę znaleźć.

wszędzie, na forum też nie mogłam znaleźć. dzięki wielkie.

Czy ktoś może mi napisać jak mogę wejść na kantyne przez internet w zakładzie karnym w gorzowie wlkp i zrobić paczke dla więźnia,bo niby można tak zrobić. Mam zadaleko żeby tam pojechać.

Dziękuje ci za link,ale mam problem bo niechce się otwożyć.Niewiem czy to wina komputera czy co,ale będę prubować.

witam widzeniaa w niedziele rejestracja od7 do 13 widzenia do 16 wolaja numerkami

Witam czy ktoś wie czy 12.01.13r w Zk Gorzów Wlkp. są wstrzymane przepustki, ponieważ odbywa się WOŚP ??

Witam serdecznie moze znajde tu slowa otuchy moj maz wczoraj wstawil sie do ZK w gorzowie ma wyrok tylko-az 4miesiace,niemoge sie odnalesc cala noc nie spalam,przeplakalam.14.02 jest pierwsza rocznica naszego slubu niewiem jak ja to przezyje.:(

Przeżyjesz...jak każdy. Mój mąż ma do odsiedzenia 15 miesięcy i w sierpniu też mamy pierwszą rocznice...jakoś to będzie,głowa do góry;)

Czy koniecznie trzeba złożyć pismo o zwolnienie w połowie kary? Czy może z tym wyjść inicjatywa ze strony zk?
Dziś mija połowę wyroku zostały jeszcze trzy tyg do końca.

Mam pyt. Chodzi mi konkretnie o zk w Gorzowie - o warunkowe zwolnienie w połowie kary .

I własnie : dziś mija połowa kary ( łącznie 45 dni kara)
Jeszcze 3 tyg. A czy można właśnie w połowie kary opuścić zk?
Trzeba napisać pismo tak , cz może z inicjatywą wyjść zk??
Proszę o pomoc ( dla mnie ten temat jest jak czarna magia) .

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Czy to kara zastępcza za grzywnę?

Tak.. Nie odpracował godzin, później chciał zapłacić jak nazbierał kasę , ale juz nie można było

Przy karze zastępczej nie ma mowy o warunkowym zwolnieniu. Zdaje się, że już drążyłaś ten temat w innym wątku...

Powrót