ZK jak to jest ?

• Autor wątku Autor wątku aga696
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
ram, ja jakos dopiero doszlam do siebie 2 tyg. temu a Krzycho siedzi od 14.09. br. naprawde bedzie lepiej i mowie to z doświadczenia chociaz wiem jak sie ktos czuje jak ty i jak krzycha siora mi mowiła "zobaczysz po 2 miechach bedzie juz naprawde dobrze" to jej nie wierzyłam ale teraz juz wierze i mowie to bo sama tego doswiadczylam :)

aloha :) :)
milka1234-ja z mężem nie widzę się od 13 września,też byłam przesłuchiwana w jego sprawie i z tego powodu nie dostaję widzeń.. :( Potwierdzałam jego stały pobyt, a oprócz tego mój wątek pojawił się tu i ówdzie...Rozumiem Cię.

Po pierwszym przesłuchaniu w sadzie powinny ustapic prtzesłanki do nie
udzielania widzeń . Tak było w moim przypadku.
Więdz aby rozprawy sie jak najszybciej odbywały

pewnie że tak mamy jeszcze wiele tematów do omówienia..... 8)

BAAAAARRRRRDDDZZZOOOOO DUUUUUUUUUUŻŻŻŻŻOOOOOOO, MI SIE ZLECI JAKOS DO CZERWCA, A WAM? HI HI HI

może do czerwca,ale na pewno nie przyszłego roku :(

ttttaaaaaaaaak.,a tak na marginesie czerwiec200? :what: sorki bo ja to w sumie nie wiem do kiedy

Dziewczyny trzeba świrować zeby nie zwariować, hi hi hi.
zobaczycie kiedyś minie :!:
a kiedy to chyba najmądrzejsi tego nie wiedzą :lol:

ale kidys sie dowiesz, także usmiech na usta pamietaj co napisałam wczesniej, pomaga a tobie super to wychodzi :)

tak,ale to naprawdę ciężki temat..nigdy więcej.Potem już tylko będzie szedł prostą drogą.

moj też, juz wie jak tam jest i wiem w 100% ze nigdy nie zrobi nic zeby sie tam znow znalesc. :)

DZIEWCZYNKI ZYCZE DOBREJ NOCKI I SNÓW Z NASZYMI UKOCHANYMI :ZŁYMI: MĘŻAMI

czyli się zresocjalizowali.....żeby jeszcze mieli godziwą pracę,to już w ogóle będzie wspaniale,nie asia?

Tak, tak OCEANIO resocjalizacja działa całą parą... :?:
myśle ze ja go zresocjalizuje jak wróci :lol:

hej. Mam pytanko. Skoro po odbyciu 1/4 kary można starać się o przepustkę na 30h to co trzeba zrobić tzn. chodzi mi o to gdzie pisać do kogo i czy jest może wzór pisma ? I co takie pismo musi zawierać jeżeli to jest przepustka która przysługuje a nie jest konieczna. :what:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót