M
magdast
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 23
Moj poszedł tam na 5 miesięcy...;( a jeśli jestem tylko narzeczona to co powinnam napisac??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
magdast napisał:tak w ogóle to mam pytanko. Skoro mój facet został przewieziony we wtorek do ZK to kiedy może zadzwonić? Jak wygląda ta cała procedura po przewiezieniu Go? Można się jakoś dowiedzieć co z Nim skoro On się dzwoni?
magdast napisał:Będę jechała w niedzielę na pewno. Jutro będę dzwonić do zk się czegoś dowiedzieć. Kasę ma więc myślałam że wychowawca mu kupi kartę.
zuza115 napisał:Osoba, do której chce wejśc już pisała taką prośbe i odmówiono, ja takze wysyłałam prośbę i mnie również odmówiono.
zuza115 napisał:Co mam zrobić żeby tam wejśc? bardzo mi na tym zalezy, chcemy się oboje widywać a nam nie pozwala jakiś...kret... nie wiem w imię czego
zuza115 napisał:Co mam zrobić żeby tam wejśc? bardzo mi na tym zalezy, chcemy się oboje widywać a nam nie pozwala jakiś...kret... nie wiem w imię czego
Decyduje dyrektor jednostki, dlatego, że tak skonstruowane są przepisy...zuza115 napisał:nie rozumiem kto i dlaczego o tym decyduje czy dwie dorosłe osoby mogą sie ze sobą spotykać czy nie? tzn że zk układa życie skazanym???
Ingab, ja już naprawdę staram się powstrzymywać jak czytam Twoje posty, ale nieraz to nie mogęingab napisał:Tez mnie osobiscie to ciekawi,bo mialam identycznie i do dzis zyje w nieswiadomości,i bardzo mnie to męczy. Dlaczego nie ma zgody....