T
tosia91
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 31
o Jezu. Znam go na tyle ze wiem.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
guest_user napisał:Nie, nie kłania mi się. Piszesz cały czas o zatrzymanym a status osoby zatrzymanej regulują zupełnie inne przepisy, aniżeli podejrzanej, wobec której zastosowano tymczasowe aresztowanie.
Zatem - wobec innych osób zerkających w ten wątek - staraj się używać określeń kodeksowych, aby przypadkowo nie wprowadzać w błąd.
tosia91 napisał:No ale nie spotkałam się z czymś takim ze nikt nie chce nikomu nic powiedzieć. Ja podejrzewam o co ale dla mnie to jest w ogóle nie poważna sytuacja, ze własna matka nie może się dowiedzieć o co jej syn siedzi i jakie ma zarzuty.
tosia91 napisał:Z tego co wiem moj Narzeczony wysłal do mnie list 3 kwietnia ale do dzis go niemam. do pozostalych czlonkow rodziny doszly od niego listy a do mnie nie. i tu pytanie: Czy jest mozliwosc ze ja tego listu moge nie dostac wgl???
tosia91 napisał:a czemu tak sie moze stac?
tosia91 napisał:dostalam list od niego. Ale oprocz tego dostalam z sadu powiadimienie ze zostal zatrzymany na 1 miesiac sankcji.
tosia91 napisał:to czy on mnie upowaznil do tego ze moge isc do prokuratury i dowiedziec sie o co chodzi?
podagra napisał:zadzwoni do Ciebie i on Ci wszystko najlepiej wyjaśni
podagra napisał:( na monte w kr mogą)