Zk Strzelin

• Autor wątku Autor wątku agajacek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dokładnie, w Strzelinie jest ok. Mają play station, tv.. telefonować można co dwa dni, co do zakupów w kantynie hm.. na jednym widzeniu do 150 zł na żywność + tytoń a na chemie bez ograniczeń. Później zakupy są przenoszone do jego celi, nie ma szafek..

Witam. Moj P przebywa juz tam miesiac czasu i codziennie do mnie dzwoni:) Tylko od czwartku nie dzwoni bo maja jakies malowanie i ich nie wypuszczaja....:/
Zgadzam sie z poprzedniczkami :warunki sa tam ok. Jedzenie w miare dobre choc podobno malo. Jesli sa jakies pytania chetnie odpowiem.

communication napisał:

Prosze, napisz w jakich okolicznosciach bo jestem ciekawy i komus moze sie ta informacja tez przyda. Bo WPZ to chyba po 6 miesiacach minimum...

witam
mam pytanie, mój chłopak dostał 3 lata i dzisiaj dowiedziałam się , że przewieźli go do ZK w Strzelinie, ogólnie siedzi juz od 1 miesiąca, albo dopiero ;/
niedługo jedzie do niego mama i siostra, mam pytanie, czy jak przekaze im list dla mojego Miska, to będą mogły mu go normalnie przekazać ?
w jakie dni sa tam widzenia ? jestem z wrocławia , w tygodniu pracuje i chciałabym go odwiedzić tylo nie wiem czy w sobotę jest taka możliwość ;(
będę wdzięczna za każdą odpowiedź

tak nawiasem, dziewczyny jak dajecie sobie rade ? ja psychicznie jestem rozbita i nie wiem jak dalej zyć .;(

Tak nawiasem, to ten temat nie służy pocieszaniu się i wyżalaniu - moderator

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Osamotniona z listem nie powinno byc problemu choc ja osobiscie nigdy nie bralam na widzenie tylko wysylam ale wnosze inne rzeczy jak np zdjecia ( i to sporo:D) gazety, krzyzowki... F-sze na bramie sa bardzo mili i uprzejmi takze nie powinno byc problemu. Widzenia sa w soboty . Ja rowniez pracuje i tylko mam mozliwosc w soboty jezdzic. A ty juz masz widzenia? Ogolnie jest tam nie najgorzej takze glowa do gory!!!! Poczatki sa zawsze trudne a pozniej to (choc trudno Ci bedzie teraz to uwierzyc)przyzwyczaisz sie. Trzymaj sie i w razie jakis pytan smialo pisz. Pozdrawiam

hej, mam pytanie, czy którejś z Was ukochany przebywa na oddziale zamkniętym w tym ZK ? chodzi mi o to czy ktoś może mi odpowiedzieć konkretnie jak to tam jest ..

Rudziutka2 - dziękuję Ci, jesteś nieoceniona ;))

Mam wielka prosbe!!! Moj nie zostal wpisany na liste na wokande ktora bedzie 22 grudnia i nie wiem co mozna z tym zrobic? Czy rodzina moze napisac prosbe o wpisanie na ta liste, jesli tak to jak ja napisac i gdzie????

mam pytanie ;jak wyglada widzenie z dziećmi ale nie skazanego mam tam brata i chciałem przyjechac na widzenie z moja rodzina ile osób naraz może wejść czy noworodek też?????:sad:

Witam.Mam pytanie jak jest z widzeniami- jak jestem jego dzieczyna-czy on musi tylko wpisac mnie na liste odwiedzajacych-czy za zgoda dyrektora-tak jak pisze na stronie słuzba wiezienna zk strzelin?

On nie wpisze Cię na listę widzeń gdyż nie ma takich uprawnień.Wystarczy tylko zgoda dyrektora jednostki na jego prośbę wpisania Cie na listę odwiedzających.

renia 111 napisał:
Witam.Mam pytanie jak jest z widzeniami- jak jestem jego dzieczyna-czy on musi tylko wpisac mnie na liste odwiedzajacych-czy za zgoda dyrektora-tak jak pisze na stronie słuzba wiezienna zk strzelin?

Wpisanie na "listę" osoby niebędącej członkiem rodziny = zgoda Dyrektora.

Witam.Mam pytanie w jakich godzinach skazany moze dzwonic i do ktorej oraz jak jest z praca w tym zakładzie karnym w Strzelinie ciezko ja dostac-ma p2?Dziekuje z gory;)

Witam.Ja ponownie pisze zeby sie czegos dowiedziec na temat tego zakładu-jak np wyglada sala widzen-czy mozna np sie przytulic,potrzymac za rece,i zakupy w kantynie-do jakiej kwoty mozna zrobic,czy jest dobrze zaopatrzona w produkty i jakie sa ceny?Dziekuje

Witam chciałm zapytac co to bo niewiem budynek czy jakas grupa(3 B) - dzis dzwonił do mnie ojciec i pytałam gdzie mam wysłac list to powiedział ze strzelin i cały adres pewnie ten
Zakład Karny Strzelin

Kod pocztowy: 57-100

Miasto: Strzelin

Ulica: Ząbkowicka 68

a jak zapytałam jaka grupa to powiedział ze 3B - co to jest ....
Czy sa tam podzieleni na jakies grupy czy cos takiego ...
Jak cos napisałam nie tak to sorki ale nie mam pojecia gdzie pytac o cos takiego
Dzieki

Mój chłopak tez tam przebywa od 2miesiecy.Mi sie wydaje ze 3B to bedzie nr oddziału lub celi-ale predzej oddziału.Wystarczy ze ten list wyslesz pod ten adres co napisałas i napewno go otrzyma jak dojdzie.Pozdrawiam;)

Powrót