fiftylove
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 18
Chodzi mi o to, że w jednym zakładzie łatwiej wyjść z pierwszej wokandy, a w niektórych udaje się to dopiero za którymś razem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
fiftylove napisał:Chodzi mi o to, że w jednym zakładzie łatwiej wyjść z pierwszej wokandy, a w niektórych udaje się to dopiero za którymś razem
guest_user napisał:Jest to bzdura, ponieważ warunkowe zwolnienie nie zależy od typu zakładu karnego,
forg napisał:Bo nie przypadkiem skazany przebywa w zk typu zamkniętego, czyli w warunkach zwiększonej izolacji i nie przypadkiem trafia się do zk typu otwartego, gdzie izolacja jest minimalna.
Maszka20 napisał:To wszystko zalezy od sytuacji kazdego z osobna osadzonego czy pracuje czy dobrze sie sprawuje cz sam sie wstawil
fiftylove napisał:A właśnie, jeśli policja była u mojego chłopaka w domu podczas jego nieobecności, a ten potem sam się na policję zgłosił to się to liczy jakby się sam zgłosił,
Maszka20 napisał:Forg! Przeciez to literowka
Maszka20 napisał:Wychowawca poszedl na chorobowe mial wystapic o wokande kto teraz moze to zrobic sa jakies osoby zastepujace danego wychowawce gdzie uderzyc z tym problemem...
Dokumenty sa zebrane opinie wystawione srodowiskowe rowniez tylko teraz maja problemm bo wychowawcy nie ma....