zk wronki

• Autor wątku Autor wątku kari27
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A myslałam, że mniejsza... To czym własciwie rózni się to widzenie od takiego normalnego?? Tym ze nie siedzi tam nikt z SW??

TruskawkAGA napisał:
To czym własciwie rózni się to widzenie od takiego normalnego?? Tym ze nie siedzi tam nikt z SW??
Dokładnie tak.
Ale KKW rozróżnia dwa rodzaje widzeń bzd:
1. widzenie bezdozorowe z innymi osadzonymi i ich odwiedzającymi, ale bez f-sza
oraz
2. widzenie bezdozorowe w oddzielnym pomieszczeniu bez osoby dozorującej i innych osób odwiedzających.
Zorientuj się najpierw, które z tych widzeń macie i jeśli jest to widzenie nr 1 to następnym razem niech osadzony stara się o nagrodę z punktu drugiego:)
A czy sala jest mniejsza to zależy od zaplecza jakim dysponuje dana jednostka;) Raz może to być sala mała, a raz duża. Ale mała to jest raczej do widzeń nr 2.

Ostatnia edycja:
Ok. Teraz już mam prawie jasność:) Pozostaje mi zapytać Małża i jak jeszcze nie złożył wniosku to żeby złożył o to drugie:)

To "drugie" widzenie we Wronkach to widzenie intymne i trwa 2,5 godz.

a ja ostatnio jak byłam na patrzanku, to w zupełnie innym budynku na innym "podwórku" w sali gdzie było wszystko czyli cały rupietnik hehe generalnie na sali były i pleksy i krzesełka i łóżko:o
bo ponoć tam gdzie widzonka mamy zawsze(nie na tej ogólnej tylko w oddzielnym pomieszczeniu sami z f-szem SW) było zajęte :what:

Kochane dla waszej wiadomości widzenia od 27.03 do 17.04 trwają tylko 1 godz. nie ma możliwości łączenia godz. ani też dodatkowych na dzieci.
Pozdrawiam;)

Chyba łatwo się domyślić.
Według nie do końca precyzyjnych obliczeń nieco mniej niż dwa tysiące lat temu Chrystus umarł na krzyżu. I są święta. I w związku z tym następuje wzmożony ruch odwiedzających. I należy dać szansę wszystkim.

Mylę się?

no a my już mamy połączone godzinki na 1 kwietnia
ale może temu nam złączyli że my nie mamy na tej ogólnej sali :what:

no w sumie bardzo możliwe;) jakoś nie pomyślałam o tym...

witam mielismy normalne widzenia teraz mielismy bezdozorowe w tej duzej sali teraz bedzie pisal o intymne jest szansa ze juz je dostanie?czy sa jakies procedury ktore trzeba przejsc mam tu na mysli czas albo ilosc widzen bezdozorowch czy to nie ma znaczenia?

Widzenia intymne to forma nagrody dla skazanego,więc nie ma chyba jakiś ograniczeń.We Wronkach na widzenie intymne ustalana jest data i godzina,więc jeśli nie przyjedzie się w danym terminie to przepada.

ja owszem miałam wyznaczony dzien, ale godzine np.nie :)

no właśnie bo na godzine wyznaczoną to raczej ciężko jest dotrzeć zwłaszcza z drugiego końca Polski

Zk wronki

Hejka dziewczyny. Przeczytałam Wasze wypowiedzi i mam do Was jedno pytanie: czy wiecie może jakie są stosowane formy pomocy osobom opuszczającym Zakład Karny we Wronkach? Bardzo proszę Was o pomoc!

hej dziewczyny mam pytanie jak z waszego doswiadczenia jest z widzeniami jesli chodzi o majowy weekend?
pozdrawiam:)

Też nie wiem - najlepiej zadzwonić. Ja się teraz nie wybieram dopiero, po wypłacie:confused:

pewnie 1 maja nie będzie widzeń bo to święto
2 maja widzenia odbędą się normalnie ale będzie "dziki tłum"
3 natomiast nie bo to poniedziałek więc ustawowo wg zk nie ma widzeń
ale co do soboty lepiej jeszcze zadzwonić ;)

Powrót