zk wronki

• Autor wątku Autor wątku kari27
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam, mam pytanie odnośnie widzenia bez dozorowego i intymnego, mimo że wielokrotnie była już o tym mowa ja nadal mam pewne wątpliwości, a mianowicie odnośnie tego czy jeśli wybieram się na bezdozór w tygodniu to jest szansa, że będziemy sami? Czy ktoś tam zagląda podczas spotkania? Chodzi mi o ewentualny akt podczas takiego spotkania, bo wiem, że o intymne z reguł jest ciężko.

witam wszystkie panie
ja jestem świeżynka jeśli chodzi o zakłąd we wronkach ale słyszałam ze jest najcieższy.
ja z moim mielismy chyba najgorzej go aresztowali go w sylwestra w dniu śłubu w USC wiec zamiast ślubu mieliśmy prawie stype.
od sylwestra do dzisiaj był w zielonej górze i miała dwa kroki do niego bo jestem z zg,teraz niestety bede zmuszona jezdzic 150km z maleńkim 7-mies dzieckiem na widzenia do tatusia.
jeden plus hihi to to ze w zielonej 2 tyg temu mieliśmy bezdozorowe i zrobilismy sobie noc poślubna hehe
pech jest taki ze za jazde po pijaku dostał R2 i wywiezli go do wronek i tam posiedzi sobie 4 latka.

Ale jakie jest pytanie na które chciałabyś otrzymać odpowiedź ?

witam mam pare pytan na temat zk Wronki moze mi ktos pomoc?

Paulinkapn napisał:
witam mam pare pytan na temat zk Wronki moze mi ktos pomoc?

Ale w jaki sposób? Przeczytać za ciebie ten temat? Czy może zadzwonić do Ciebie?

Jest ktos z poznania kto moze sie tam wybiea i moglabym sie z nim zabrac?

Żeby mi tu ktoś nie zarzucił, że nie czytam bo czytam wcześniejsze posty z tym tylko, że są one sprzed 2 lat, wiele się pewnie we wronkach nie zmieniło ale wolę się upewnić.

Chciałam zapytać, jeśli ktoś oczywiście jest na bieżąco jak w tej chwili wygląda kwestia przeniesienia stamtąd do innego więzienia osadzonego. Wg statystyk nie są przeludnione, więc teoretycznie nie powinno być z tym większego problemu, ale jak to wygląda w praktyce?

A co ZK Wronki mają do przeniesienia osadzonego do innej jednostki?

Hej mam pytanie czy wybiera się ktoś w najbliższym czasie do ZK w Wronkach z okolic Zdun

Ostatnia edycja:
Powrót