zk wronki

• Autor wątku Autor wątku kari27
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
To wszystko jest niezależne od nich tylko od funkcjonariuszy.Naprawdę różnie jest z tym?Nie martw się napewno zadzwoni:confused:
Pozdrawiam

magda to naprawde farta miałas

co do gazet ktore wysłałam poczta to niestety wrociły do mnie, misiek powiedział mi dzisiaj ze jak bede wysyłac to zebym napisała na kopercie ze to prasa jest

a czy orientujecie sie ile moze isc list wysłany priorytetem z zk?( w normalnych okolicznosciach jesli byłby wysałny do 15 powinien byc na drugi dzien) ile np wychowek moze taki list przetrzymac ?

Na ogół to szybko idą listy...Napewno dostanie,najgorzej przed weekendem-wtedy leży całą sobotę i niedzielę

dostałam list w czwratek, misiek mowił ze wysłał go w srode tydzien temu a stempel był z 12 !:mad: kurde!szybciej by na nogach doszedł...
wie któraś z was czy widzenia przez plekse odbywaja sie w jakims innym pomieszczeniu czy jak to jest?i z telefonem czy dziurkami w szybie ?
w ogole jestem przerazona tym miejscem bo tak jak mi tłumaczyła asiula to ładna wycieczke trzeba najpierw odbyc, no ale pojade zobacze moze sie nie zgubie-chociaz ja do tego to pierwsza.....

Widzenie przez pleksę jest na sali widzeń ogólnych,chyba,że śledczy to w budynku obok.Nie jest aż tak żle-co do tych wycieczek.Jest poczekalnia to ważne bo w niektórych z.k. trzeba czekać na dworze.A z dworca to 5minut drogi.

a jak wygldaja widzenia w weekendy ? sobota czy niedziela bardziej zaludniona? i o której najlepiej być zeby można bylo wejsc i w ogole czy jest tak ze mozna nie wejsc zaluzmy bedac kolo 11?

kari27 , widzenia w weekendy są bardzo zaludnione, choć nie jest to regułą. Jednego dnia w sobote bywa więcej ludzi aniżeli w niedziele, zależy jak trafisz, a jeśli chodzi o której godzinie być najlepiej, myślę, że jak najwcześniej, bo już koło 11 najwięcej ludzi się zbiera, ale jeśli będziesz o tej 11 to spokojnie wejdziesz. Po za tym w weekendy masz widzenia od 8-14 bądź 15tej.

dzieki zuzka. wiem ze im wczesniej tym lepiej ale jak dojezdzam z warszawy to tak ze jestem akurat za 10 jedenasta, wczeniej nie mam czym :( bo to pierwszy pociag. A jak wygląda tam łączenie godzin ?

Łączenie godzin jest,ale o to występuje skazany.Ja byłam teraz pierwszy raz w środku tyg. na widzeniu i naprawdę jest różnica.W weekend jak się nie załapiesz wejść z grupą odwiedzających to czeka się z dwie godziny jak oni wyjdą i dopiero kolejna grupa wchodzi.

maxika czyli rozumiem ze jezdziałas do tej pory w weekendy, ale nie zdazłyło ci sie nie wejsc ? kurcze nie mam innej mozliwosc przez nastepne dwa miesiace jak pojechac w sobote i to kolo 11 bede dopiero bo tak mam pierwszy pociag :( z warszawy

to ze pisze skazany to wiem, ale czy nie robia problemów ?

Mi się zdarzyło nie wejść ale tez jechałam z daleka i byłam tam ok.12.30 ...ale to było jakis czas temu i mam nadzieję że coś się zmieniło....

Ja też dojeżdżam pociągiem i jestem też około 11,zawsze udało mi się wejść.Ale z dworca to biegiem do zakładu bo każda minuta się liczy.Z łączeniem godz. nie robią problemów,oczywiście on musi zrobić to prędzej.

uffff maxika uspokoiłas mnie troche, bede uprawiac bieg w szpilkach heheh

Jak już wcześniej pisałam z dworca to kawałek drogi,idzie się między blokami w 5 minut jesteś na miejscu.Pierwszy raz to nieznasz drogi.Napewno sobie poradzisz...

juz byłam pierwszy raz :) w srode z asiulla nasza kochana- pokazała mi wszystko co i jak

asiulka dziekuje :*

teraz nie bede mogła pojechac w tygodniu przez najblizsze dwa miesiace w tyg tylko w weekend :( no a boje sie ze moge nie wejsc bo tak jak pisałam najwczesniej jestem we wronkach na pkp 10:44
no i jeszcze sprawa złączenia godzin bo nie stac bedzie mnie dojechac tam dwa razy w miesiacu niestety :(

ooo a ja tak wchodziłam !!! bo sie nie załapałam juz z ta grupa, pewnie sie widziałysmy !!! aleeee:D

Jaki ten świat maaaaały:D!!!!Napewno się widziałyśmy bo było mało ludzi.

Powrót