zk wronki

• Autor wątku Autor wątku kari27
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Co do kart to jak się wysyła to najlepiej poleconym.A najlepiej podać tak jak napisała Asiulla kod przez telefon.
A ze zdjęciami różnie jest raz przechodzą,a raz nie.

Tak ja też tak robię jesli są to tego typu karty, ale zostały mi jeszcze w domu 2 impulsowe więc te niestety musze wysłać...

Własnie odebrałam mój zwrot z Wronek i Pani na poczcie powiedziała mi że Oni sie nawet nie pofatygowali do odbioru tej przesyłki, potraktowali ja odrucchowo przybili pieczatke BRAK TALONU. Wewnątrz owszem było kilka rzeczy ale głownie gazety, list... i w ten o to sposób 20zł poszło w błoto bo tyle zapłaciłam za przesyłke tam i z powrotem;/

i tu się mozna wkurzyć...

Faktycznie sprobuje nic nie ryzykuje :)najwyzej cofna karty mu wysylalam i perzeszly teraz wslalam list z kartka imieninowa ciekawa jestem czy potraktuja to jak zdjecie.Co zrobic trzeba to jakos przejsc.Faktycznie ze co zaklad to inaczej nie lubie takich zmian:mad:dziekuje dziewczyny i akte za pomoc;)

dokładnie jak pisze maxika kartki okolicznościowe nawet te takie wilekie jak są w empiku :) zdjecia wysyłałam niejednokrotnie i to po 20 i tez normalnie przeszły

Wlasnie mialam ptytac,nie dlugo walentynki i myslalam o takiej duzej kartce no to super:-D

Jesteście pewne że taka duza przejdzie kartka???

Właśnie włozyłam w koperte 1 gazete, 2 listy, i 2 zdjecia (jedno z kalendarzem A4 format) i teraz zastanawiam sie czy wysłac poleconym czy normalnie w zwyklej kopercie a4 ... bo pierwszy polecony w kopercie a4 (z tym ze babelkowej) potraktowali jak paczke;/

Najlepiej wyśli w zwyklej kopercie priorytetem.
Ostatnio tak wysyłałam bloki i kartki i doszło.

no to widzę że mały bałagan się zrobil heh
więc tak:
-duże kartki okolicznościowe wysyłałam kilka razy- bez problemu dostał
-zdjęcia - normalnie w liście - doszły
-gazety - w liście nie, tylko i wyłącznie jak jadę na widzenie- opisane tytułami i ile sztuk ( max 10) kalendarz z gazety mi wyjeli-powiedzieli że nie można
-karty telefoniczne w liście bez problemu- najlepiej poleconym- raz z winy poczty zaginęły
-znaczki, koperty,bloki - bez problemu w listach dochodzą
-reszta rzeczy np. długopisy, zegarki, karty do gry, płyty CD, gry na pleyaka, książki itp. - potrzebny talon - ale osadzony również bez problemu dostaje

a najlepiej jeśli chcecie wysłać coś "nietypowego" zadzwonic i zapytac :)

Witam. Kurcze mam problem. Próbujemy wpisać na listę odwiedzających we Wronkach, mojego łobuza kuzynkę i wyobraźcie sobie że już raz odżucili prośbę. Wychowawca powiedział, że musimy próbować i mieć dobre uzasadnienie. Teraz chcemy jeszcze raz pisać prośbę. Czy mogłybyście mi podpowiedzieć jakie mamy wpisać uzasadnienie by teraz ją rozpatrzyli pozytywnie. A nie znów odmownie. Pozdrawiam

hejka, czy któraś z was była wczoraj na patrzanku? bo jak wchodziłam ja to jakaś czarnulka tak się dziwnie na mnie patrzała- wiec od razu pomyślałam że to może któraś z was dziewuszki.

A w ogóle to zmieniła się pani SW u której się zapisuje na widzonko, już ne ma tej blondyny, nowa pani jest bardzo miła :D aż mnie zaskoczyła

Hejka Kari ja jeszcze nie byłam w tym miesiącu,ale się wybieram.....
Miła Pani SW mówisz zobaczę niebawem.Pozdrawiam

Niunia mój też ma problem tam ciężko wpisać kogoś na listę i jeszcze mu wychowawcę zmienili....

Cześć dziewczyny. Dołączam do Was.... Mój Łobuz ma 2 lata :(( Byłam u niego w week.. Nie wpuscili mnie! :((( Myslalam ze wyjde z siebie bo w AŚ tez mnie nie wpuscili bo byly problemy z nazwiskiem.. Mozecie mi powiedziec czy na prawde muszę dostać jakis list od nich, że chcę go odwiedzać?? (tak mi powiedzieli...) i dopiero wtedy musze odpisac, oni to wpisac i dopiero bede mogla jechac?? bo to jest chooooore :/ nie widzialam Go juz 3 tyg:( i chcialabym go odwiedzic, ale ciagle jakies problemy mają :(:/ Pozdrawiam

goodies7 nie strasz mnie ja jeszcze w tym ZK nie bylam u mojego ejbra teraz w weekend chce jechac,tyle razy dzwonil i nic nie mowil o jakims liscie od nich:-o

Misia, bo Ty może byłaś wpisana w kartę widzeń już wcześniej - w innej jednostce i w tej po prostu ją zatwierdzili i automatycznie tu też jesteś w karcie, a Goodies może w karcie widzeń nigdy nie była i dopiero Wronki będą ją zatwierdzać i stąd ten list.

No fakt w AS zanim go przewiezli do tego ZK to bylam wpisana czyli ta karta tam jest.To dobrze bo juz sie wstraszylam dziekuje za info i pozdrawiam wszystkich:)

Ale Mój mi dzwonił w czwartek (dzień po tym jak go z Ostrowa przenieśli) że już jestem na liście i moge śmiało przyjechać i że tu tez mnie wpisal a jak oni mi powiedzieli ze mnie nie ma to sie załamałam :((( I nie wiem co mam robic.. Czekam na telefon od Niego... moze jutro zadzwoni, albo list przyjdzie jakis... oby :( Kurde te wszystkie procedury sa tak chooooore :/

Ostatnią edycję dokonał moderator:
A nie wiecie czy można zadzwonić gdzieś do nich i zapytać czy JESTEM NA LISCIE?? no bo skad ja mam wiedziec kiedy moge jechać ;(;(;(;(:(( ehhh

Powrót