makaroniarka
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 68
Niech skazany napiszę prośbę, o ile pamiętam składali je jakoś pod koniec miesiąca, żeby połączyć te 3 widzenia na miesiąc następny (Graf, pomóż, bo już zapomniałammalinka78905 napisał:Jeżeli napisze prośbę bez połączenia tych widzeń to jak długo trzeba czekać na odpowiedź, czy dana osoba znajduje się na liście?? Wolę się o wszystko wypytać i upewnić niż jechać taki kawał drogi na darmo... Wielkie dzięki za odpowiedź Vajla
No i połączą je, o ile nie będziesz chciała ich wykorzystać w weekend, w święto, tylko normalnie w tygodniu, kiedy jest mniej odwiedzających.
Nam zawsze łączyli po 3, raz 2 (ale to był też nasz wybór). Dlatego, że mieliśmy daleko. Ale ja jeździłam tylko we wtorki i czwartki.
W sobotę podobno też czasami zdarza się, że połączą 2h, ale szanse są raczej marne.
A o to czy jesteś na liście to spytaj osadzonego. On powinien się tego dowiedzieć, niech zadzwoni do ciebie i cię
poinformuje. Jeśli cię nie będzie to cię zwyczajnie nie wpuszczą i szkoda drogi, czasu i nawet kasy na bilet. Jak mój Dureń pisał prośbę o wpisanie na listę kogoś tam to otrzymywał odpowiedź, czy została ta osoba wpisana, czy nie.
Ostatnia edycja: