T
tygrysek72
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 175
witaj narzyczona.po dlugiej przerwie jestem z powrotem i jesli faktycznie chcesz cos wiedziec na temat zytkowic to pytaj,tylko konkretnie prosze. pozdrawiam-tygrysek72
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
spinca napisał:Gdyby dla kogoś taka informacja była przydatna, to mówię, że od kilku dni nie można podczas wizyty przekazać gazet osadzonemu. Natomiast bez problemu można je wysłać pocztą.
narzyczona napisał:chodzi mi dokładnie o ten Z.K. (choć wszędzie panują takie same zasady )
ale może ktoś ma jakieś interesujące informacje na ten temat ?
forg napisał:Ale o co pytasz? Komu ile dać "w łapę"? Nie pytam złośliwie, pytam z ciekawości.
narzyczona napisał:nie wiem czy zaspokoje Twoją ciekawość ,ale czy na forum gdzie przestrzegamy prawa i gdzie moderatorzy wpajają w nas byśmy przestrzegali ogólnie panujących zasad , pytała bym o skorumpowanych wychowawców czy S.W ?
narzyczona napisał:bo czytając wątek Przepustki , dowiedziałam się ,że nie w każdym Z.K chętnie rozpatrują takie prośby .
tygrysek72 napisał:Narzyczona,jak daleko ma do konca kary Twoj partner,to raz a dwa to czy pracuje w Zytkowicach lub poza jednostka?