znaczki pocztowe

• Autor wątku Autor wątku dominika_b
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ok to nie bede pytala o listy :) a moj jak zostal przeniony z jednego AŚ do drugiego AŚ to listy doszly do niego juz na ten drugi adres (mimo ze wyslalam na pierwszy) bez problemu. Raz nawet dostal chyba 6 listów za jednym razem :) ale musiał mieć radochę :)

właśnie zauważyłam,że mąż nakleja znaczki 2X1,3...chyba nie mają znaczka za 1,35...brawo... :(

A mój w ogóle nie wiedział,że znaczki są już po 1,35 :D cofnęli mu 3 listy :lol: Ale jak przyszły dziś to hurtem :D

miałaś tak jak ja,R też wrócili.A niby tyle TV oglądają i co... :wink:

Nie zbyt precyzyjnie to ujęłam. List z 12 wrócil do niego, po czym wysłał go z listem z 26.I :) ale za to napisal dla mnie wierszyk :))

oooo, sweet :) kurcze, a ja kiedy dostanę???? :( już go nie ma prawie 6 tygodni ;( a gdzie listy do mnie :?: :!: :?: :!: a wiem, że napisał, (żeby nie było :P)

wlasnie szykuje dla niego prezent walentynkowy, mam nadzieje ze przepuszcza i nie bedzie problemów. Kas_wwa skroro wysyłał to pewnie dojdą ale hurtem :)

a może to i dobrze jak hurtem :) byle tego samego w tych listach nie pisał... tylko to czekanie... ehhh... areszt uczy cierpliwości

Nie tylko cierpliwosci ale i pokory w swoja bezradnosc co do prawa...........

Nawet jak pisze to samo to nie jest tak zle......co ciekawego moze sie u niego dziać ??? Ale stara sie zeby listy były troche róznorodne :)

napisał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

no i napisał to, o czym wiem hehe ale i tak dużo szczęścia mi to dało... i trochę żalu, złości i smutku...

ale dobrze że napisał :serce: przynajmniej wiem co się z nim dzieje, a przede wszystkim, że żyje :) a już niedługo go zobaczę :lol:

aha i przyszły hurtem - 3 sztuczki :)

Proszę używać opcji zmień do momentu odpowiedzi na post.
Dziękuję.
atmosphere

witam Was!
moze wtrace swoje 3 grosze:)
jesli chodzi o znaczki pocztowe to moj mial 2 znaczki i 2 koperty na miesiac i w aś i w zk darmowe.
co do karty telefonicznej,to od razu po zatrzymaniu,wyslalam mu na drugi dzien karte i list poleconym i karte otrzymal,ale nie mogl dzwonic.

a dzisiaj byłam na widzeniu i dostałam ochrzan, że priorytetem wysyłam, bo to nic za bardzo nie daje, a tylko pieniądze wydaję. wytłumaczyłam się, że miałam jeszcze parę znaczków po 2,10 więc przecież ich nie przedzielę. ale na ostatni list nakleiłam 2 znaczki po 1,30, bo nie miałam akurat za 5 czy tam 10gr, to mój M. wpadł na pomysł, że mi wyśle, bo on ma. hihihihi. sweet. szkoda, że paczki mi nie chciał wysłać :P

a ja mam maly problem. Bo kupilam mojemu mezczyznie spodnie....ale damskie :) i mowi ze cala cela miala ubaw i on nie moze sie w nich nigdzie pokazac. Jak kupowalam to bylo napisane "spodnie dresowe" a nie damski czy męskie. Jak mam to teraz odkręcic ?? Musi miec kolejny talon na spodnie ?? Tamte mi odda ?? co mam zrobic ?? :)

wcale nie prawda moze miec na magazynie kilka spodni i ty mozesz je dac na bramie ale musi byc porozumienie z wychowawca.wtedy on sobie zamieni spodnie

mam nadzieje, bo narobilam mu strasznej kichy..... :wow: .......ale wcale nie wyglądały jak damskie...... :ooo:

Powrót