biezanow_123
Przyjaciel forum
- Odpowiedzi
- 3 230
Jesli oczywiscie zostaly wykonane srodki karne jak byly orzeczonebartek0 napisał:Ok juz znalazlem - 6mc po okresie proby.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jesli oczywiscie zostaly wykonane srodki karne jak byly orzeczonebartek0 napisał:Ok juz znalazlem - 6mc po okresie proby.
bartek0 napisał:Panowie mam PKK i zapisałem się online na teoretyczny egzamin, a dzisiaj dostałem maila
Powód anulowania: ZAKAZ DO LISTOPADA 2018
Ktoś miał taki problem?
bartek0 napisał:Zadzwoniłem do WK i Panie się wszystkim zajęły o wyjaśniły, także teorie mam w pon.
irek115 napisał:Witam mam pytanie. Czy wszyscy dostajecie terminowe badania lekarskie w womp? Dziś
się dowiedziałem ze po jeździe pod wpływem nie ma możliwości otrzymania ich bezterminowo i ze w zależności od lekarza i okresu który miną można je powtarzać nawet co 6msc albo po prostu ich nie przejść. Coś się stanie jeżeli takich badań nie zrobię przed upływem ich ważności albo po prostu oleje to??
J69 napisał:O alkolocku już myślałeś?
Kupujesz, wynajmujesz?![]()
bartek0 napisał:wynajmuje, w przyszlym tyg jade montować, biorę od nich
Alkoholowa blokada zapłonu AF-i1 wynajem (6889924183) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kaucja już wpłacona.
A co do badań, kurde ja nawet nie spojrzałem w tą kartkę którą oddałem do WK ale skoro nic nie mówił to raczej bezterminowe, nikt nic nie mowil ani w WK ani w WOMP.
J69 napisał:Ciekawe jak to będzie działać
Ile Ci zostało do końca wyroku? Tzn ile będziesz musiał z tym jeździć.
J69 napisał:Bzdury. Ja mam badania bezterminowo![]()
J69 napisał:No to w sumie wynajem źle Ci nie wyjdzie, kaucja 1000 też nie jest najgorsza. Ciekawe jak z dmuchaniem w to urządzenie, czy podczas jazdy trzeba itp.
Nie daj się naciągnąć na koszta instalacji typu 500-1000złprzycinają na nieświadomych. Mi zainstalował to zwykły elektryk samochodowy w godzinę i wziął 120zł
![]()
bartek0 napisał:Ale ta firma montuje tylko u swoich autoryzowanych serwisantów i cena może być właśnie kolo 600zl... Dobija mnie to ale nie wiem czy chce mi się juz kombinować itd.
bartek0 napisał:I czy tak jak za pierwszym razem jak się zdawało, trzeba czekać na dokument PJ, czy można jeździć po egzaminie? Bo jak wiadomo mojego prawka mi nie oddadzą, muszą wyrobić nowe z adnotacją.
Oczywiście, że tak. Pytam z ciekawosci...J69 napisał:Zależy pewnie od Wordu, ja czekałem równe dwa tygodnie od momentu złożenia wniosku o wydanie.
Nie próbowałbym na Twoim miejscu bo możesz sobie kłopotów narobić, w Cepiku możesz widniec jako osoba bez uprawnień. Wytrzymałeś 2lata bez prawka to i wyrzymasz 2tyg do momentu wyrobienia, po co prowokować psów?![]()
Witaj. Mam pytanie jak to jest z tym dmuchanien w af1 podczas jazdy i ile Ci ta przyjemność wyniosła? Dzięki za odpowiedź pozdrawiam.bartek0 napisał:Oczywiście, że tak. Pytam z ciekawosci...
Zamontowalem alkolocka AF-i1, jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało. W srode egzamin praktyczny, na mikołajki :tuptup: