E
ENZO_89
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 38
Jan Sprawiedliwy napisał:Dzwoń do mnie powiem że anulowałem ci zakaz![]()
OK to podam Ci numer sygnatury a Ty po tych danych powiesz mi jak się nazywam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jan Sprawiedliwy napisał:Dzwoń do mnie powiem że anulowałem ci zakaz![]()
ENZO_89 napisał:OK to podam Ci numer sygnatury a Ty po tych danych powiesz mi jak się nazywam![]()
W informacji sądu jak dzwoniłem wystarczyły takie dane...Jan Sprawiedliwy napisał:Po syg. akt. ? Podaj mi imię nazwisko i pesel a powiem ci kim jesteś![]()
ENZO_89 napisał:W informacji sądu jak dzwoniłem wystarczyły takie dane...
Jan Sprawiedliwy napisał:No i otrzymałeś taką informację...
ENZO_89 napisał:Tak,posiedzenie było w piątek o 14 ej a zadzwonilem w ten poniedziałek z samego rana ..
A kto ja wyrazi?Jan Sprawiedliwy napisał:Co nie oznacza prawomocności orzeczenia![]()
ENZO_89 napisał:A kto ja wyrazi?![]()
* Może coś miał na sumieniu i się dpoatrzyliJan Sprawiedliwy napisał:Odpis wyroku z pieczątką że wyrok jest już prawomocny. Był tu gdzieś na forum również i taki przypadek że użytkownik otrzymał taki już prawomocny wyrok (bo mu się spieszyło, panie w sekretariacie wydały bo nie wiedziały że prokurator wniósł odwołanie) przedłożył go w w WK dostał nr PPK, zapisał się na egzaminy zdał egzamin teoretyczny, miał wyznaczony termin egzaminu praktycznego i otrzymał pocztą postanowienie odrzucające jego wniosek o zamianę środka karnego z art. 182a kkw, prokurator wniósł skutecznie sprzeciw, a pani w sekretariacie omyłkowo/pospiesznie przybiła pieczątkę. Także pośpiech jest wskazany przy łapaniu much![]()
przemobdg napisał:Witam mam pytanie do was czy na sprawię o zmianę formy zakazu prowadzenia pojazdów uczestniczy także prokurator ?
według mojego pisma co mi przyszło to nie ma wymienienego prokuratora.przemobdg napisał:Tak tak ale chodzi mi o to czy fizycznie uczestniczy w sprawie ?
Czy prokurator już nie musi być na takim posiedzeniu ?
psychotesty masz?przemobdg napisał:Ok dziękuję za odpowiedź za tydzień wybieram się do womp na badania muszę jakoś specjalnie się przygotować do nich ? jak ogólnie przebiegają takie badania ?
Możesz u nich.. Ale jak dasz kosza to już pozamiatane..przemobdg napisał:nie jeszcze a muszę mieć przed pójściem do wompu ?