O
ontor
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 26
Aaa124 napisał:Może ktoś z Was wie czy na aplikacji adwokackiej mogę pracować w ministerstwie jako referent prawny?
Wszystko zależy od tego czy dostaniesz zgodę od dziekana
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Aaa124 napisał:Może ktoś z Was wie czy na aplikacji adwokackiej mogę pracować w ministerstwie jako referent prawny?
canius1394 napisał:Witam! Czy dziekan ORA wyrazi zgodę na pracę podczas aplikacji w sądzie rejonowym?
joanna93 napisał:Może ktoś wie jak wygląda sytuacja z wnioskiem o urlop dziekański w przypadku osób, które mają zacząć aplikację w styczniu 2021? Jaki jest ostateczny termin na złożenie takiego wniosku?
Termin wynika z regulaminu przed rozpoczęciem roku szkoleniowego..Qba123 napisał:Nie spotkałem się nigdzie z jakimś ostatecznym terminem na złożenie takiego wniosku. Sam składałem wraz z końcem marca po odbyciu części zajęć i nie było jakiegoś problemu - dostałem od razu. I to był jeden ze szczęśliwszych dni w moim życiu. Sam dalej zastanawiam się po co mi było to g****. W moim województwie bezrobotnych/zawieszających działalność lub idących do urzędu adwokatów/radców jest mnóstwo. To chyba najlepiej świadczy o użyteczności tej pseudonauki o nazwie prawo, która urosła do rozmiarów jakiegoś bóstwa.
MagdaZaba napisał:Termin wynika z regulaminu przed rozpoczęciem roku szkoleniowego..