PawelLublin
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 80
Idealne wezwanie?Kolego coż to ma za znaczenie?Wystarczy żeby był wskazany termin miejsce i godziny przyjęć.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
PawelLublin napisał:Idealne wezwanie?Kolego coż to ma za znaczenie?Wystarczy żeby był wskazany termin miejsce i godziny przyjęć.
michalo28 napisał:Wierzyciel na wezwaniu to już chyba za dużo. Może numer telefonu, sygnatura akt?
Bielas23 napisał:Pytanie do znawców tematu. Co mam odpowiedzieć na pytanie o oczekiwania finansowe na rozmowie z potencjalnym partnerem...
trzeba być postępowym patron może być jednocześnie partneremmichupocichu napisał:Z kim ?
Szarotka5 napisał:Hej! Niestety mam podobny problem co autorka poprzedniego postu. Poszukuję patrona do odbycia aplikacji komorniczej w Lublinie lub okolicach. Jeżeli ktoś z Was posiada informację o komorniku poszukującym aplikanta proszę o wiadomość. Jestem zainteresowana również wolontariatem.
Bielas23 napisał:Pytanie do znawców tematu. Co mam odpowiedzieć na pytanie o oczekiwania finansowe na rozmowie z potencjalnym partnerem? Miejsce rozmowy Warszawa. Zielony w temacie egzekucji, a z drugiej strony muszę za coś żyć.
Pozdrawiam
A dlaczego nie?PawelLublin napisał:Bartata, proszę nie bawmy się w windykację![]()
PawelLublin napisał:Chcialbym tylko zaprotestowac przed pojęciem dziki wschód, tutaj pracują naprawde solidni ludzie.
PawelLublin napisał:Chcialbym tylko zaprotestowac przed pojęciem dziki wschód, tutaj pracują naprawde solidni ludzie.
Skladajcie cv do rewirów gdzie jest spraw po 100000 tam teoretycznie bedziecie mieli wieksze szanse.Przykro mi ale na scianie wschodniej Lublin, Rzeszów, Bialystok, wiekszosc to male i srednie kancelarie, a spadek ilosci spraw jest dramatyczny.
Świetne! To specjalnie dla Panów posłów?Marakessh napisał:Polecam obejrzeć i pokazać znajomym: https://docs.google.com/file/d/0B4sD...=sharing&pli=1