M
madziakal
Problem polega na tym, z tego co zauważyłam, że najłatwiej jest szukać pracy w nowych kancelariach. Tam szukają aplikantów ale i płaca jest minimalna.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
madziakal napisał:Ja już parę razy byłam na rozmowach i za każdym razem gdy ktoś zadawał mi takie pytanie prosiłam o propozycję, za każdym razem słyszałam stawka minimalna, możliwe premie itd itd. (...) Wiem, że pracownicy w biedronce chociażby też tyle zarabiają ale pociesza mnie to,że oni tak będą zarabiać całe życie a ja tylko (mam nadzieję) przez jakiś czas![]()
Bielas23 napisał:Pytanie do znawców tematu. Co mam odpowiedzieć na pytanie o oczekiwania finansowe na rozmowie z potencjalnym partnerem? Miejsce rozmowy Warszawa. Zielony w temacie egzekucji, a z drugiej strony muszę za coś żyć.
Pozdrawiam
Master Piernik napisał:Wierzyciel za dużo a co z numerem rachunku bankowego ? jak myślicie ?
michalo28 napisał:Mam pytanie, gdzie w kpc jest przepis, który traktuje o korespondencji drogą mailową?
kapiszon15 napisał:Nie rozumiem ludzi, którzy nadal pchają się na tą aplikację, wcześniej nie pracując w kancelarii komorniczej lub nie mając zaklepanego patrona.
amator taniego wina napisał:Z tego też powodu kobiety - w mojej ocenie - nie nadają sie do pracy w terenie z dłużnikami.
A mianowicie, której z wyżej wymienionych cech, w Pana ocenie, kobiety nie posiadają? Chyba, że określenie "argument siły" przypadkowo zostało wzięte w cudzysłów? Ale czy wówczas to by nie ocierało się o przekroczenie uprawnień?amator taniego wina napisał:kultura osobista, pewność siebie, stanowczość, konsekwencja w dążeniu do celu oraz stosowny do sytuacji "argument siły"
KosiarzUmysłu napisał:Każdy kto twardo stąpa po ziemi wie na co może liczyć i nie są to kokosy, pomijam marzycieli co chcą na dzień dobry zarabiać po 2 tys.