O
oficer wyższy
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 142
Takie mam doświadczenie życiowe.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Już o tym pisałamkasiaczekbp napisał:Jeśli chodzi o język wypowiedzi, to logiczną rzeczą jest, że mogę się nim spokojnie posługiwać na forum, bo jak mniemam wszyscy doskonale wiedzą o co chodzi. Forum nie jest "pracą w terenie"- pragnę podkreślić jeszcze raz.
kasiaczekbp napisał:Dant,
Jeśli chodzi o przeniesienie między Izbami to jak już pisałam problem jest spory, nie wiem jak to rozwiązać, przepisów konkretnych też nie znalazłam.
Dziewczyno ogarnij sie, bo o egzekucji nie masz zadnego pojecia. Przytoczone przepisy nie negowaly w zaden sposob odbioru ruchomoscikasiaczekbp napisał:Dant,
I nie rozumiem dlaczego straszną dezaprobatę wywołuje przytaczanie przepisów prawa. Oczywiście niby teoria teorią, praktyka praktyką, ale w końcu działa się na podstawie przepisów prawa, a mój post w którym podałam przepisy tyczył się głównie "wynoszenia 42 cali pod pachą". Ot co.
Nie przesadzajmy ze swobodą wypowiedzi.Brygada_Remontowa napisał:W teorii i praktyce zjadam Cie na sniadanie, nawet po pijaku o 5 nad ranem![]()
Dant napisał:Czy spory? Jeśli przepisy milczą, na Twoim miejscu poszukałbym najpierw np. tutaj
klik! -> http://ms.gov.pl/pl/ogloszenia/download,3604,0.html
a następnie porównał tą listę z , na przykład:
klik! -> Rejestr aplikantów komorniczych
Jak widać są osoby, które zdawały w zeszłym roku w danej izbie, a siedzą w innej. Teraz facebook, nasza-klasa, ładnie się przedstawiamy i pytamy ich o doświadczenia związane z naszym problemem. Skoro im się udało to chyba istnieje taka możliwość.
Male sprostowanie, nie jestem aplikantem komorniczym. Oczywiscie nic nie mam przeciwko aplikantomoficer wyższy napisał:Brygada Remontowa jest skutecznym i doświadczonym aplikantem pracującym dużo w terenie