Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zrozpaczona Żona napisał:Witam czy mógłby mi ktoś napisać jak mogę dostać się z Dworca Głównego PKS w Lublinie do Aresztu śledczego na Południowej.Jakim autobusem, albo tramwajem mam jechać. Bardzo proszę o poradę.![]()
anett.m napisał:albo poprosic do telefonu kogos komu to hcesz wyslac?
forg napisał:A może pobudka? To nie temat o obozie wypoczynkowym dla pięciolatków a o areszcie śledczym. Tam nikt nikogo nie będzie prosił do telefonu.
A pan osadzony sam powiadomi co mu jest potrzebne. Nie ma potrzeby robić z niego kogoś niesamodzielnego. No chyba, że na wolności tez wszystko za niego robiono.
solangia napisał:nie ma potrzeby, ale badzmy powazni. to jest sytuacja stresujaca zarowno dla skazanego jak i osob najblizszych. Nie kazdy ma w rodzinie, wsrod znajomych kryminalistow i nie wie co sie tam w tych wiezieniach dzieje.
No popatrz, powyzsze przeczytalam i nie znalazlam informacji jakie karty wyslac do osadzonego w AS w Lublinie.forg napisał:Patrz ... ja nie mam a wiem.
Czasami wystarczy zapoznać się z najbardziej podstawowym przepisem. Kodeksem karnym wykonawczym. Tam jest napisane, że osadzony może trzy razy w miesiącu dokonywać zakupów. Tam jest napisane, jak można mu wpłacić pieniądze.
By powyższe przeczytać nie trzeba mieć w rodzinie kryminalistów.
solangia napisał:No popatrz, powyzsze przeczytalam i nie znalazlam informacji jakie karty wyslac do osadzonego w AS w Lublinie.
solangia napisał:Wszystko co moglam zrobilam, ale jestem tak wsciekla, ze chyba nawet lepiej, ze jest zamkniety, bo jakbym go spotkala to ja bym byla oskarzona o pobicie![]()
co ??anett.m napisał:jesli chodzi o znaczki to oststnio byly na zezwoleniu do paczki higiebicznej i ja moglam wyslac 5 znaczkow.