Areszt Śledczy w Piotrkowie Trybunalskim

• Autor wątku Autor wątku Ardenka
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Hej czy ktoś może mi powiedzieć czy dostanę się na Wronią komunikacją miejską?

na wronią dojazd z dworca linią numer 5-pod sam areszt.

Ostatnia edycja:
forg chodzi mi o to by przeczytac cos o tym zakładzie,kiedy są widzenia itd taka strona zakładu

chciałaby wiedzieć czy są tam widzenia intymne :?:
co można włożyć do paczki?
czy łączone są godziny w sensie 2-3 godziny???

do paczki można włożyć praktycznie wszystko oprócz konserw, słoików i rzeczy w plastikowych opakowaniach np.ketchup. no i oczywiście napojów

widzenia można łączyć nie robią raczej problemów z tego co wiem

a z intymnymi się zorientuje i dam znać

wszystko znaczy nic
bo mój mąz np zawsze prosił o szynki,pasztety w plastikowych opk i tu u nas nie było problemu

z wędliną ,serami pakowanymi nie ma problemu dzisiaj nawet ktoś jajecznice podawał

a na prase trzeba miec talon,czy mozna normalnie wysłać,czy jest jakis limit?
mój maż zażyczył sobie ryby smażone

prasa bez talonu a z limitem to nie wiem

ryba raczej przejdzie

pytanie co do telefonów-jak często skazany z R1 moze korzystać z telefonu:?::?::?:

Jeżeli zostałaś wpsana na listę odwiedziń to możesz śmiało iść a jeżeli chłopak Cię nie wpisał to nie ma takiej opcji :D

Paczki "na bramie" przyjmowane są od niedzieli do środy w godz. 9:00-12:00, w czwartek i piątek w godz. 8:00-12:00 oraz w sobotę w godz. 8:00-11:00.

Napoje, ketchupy, majonezy, musztardy, jogurty, serki, mleka, puszki, słoiki, itp. - odpadają. Cała reszta raczej przechodzi. Herbata, kawa, zupki chińskie, płatki śniadaniowe, chrupki, chipsy i wszystko czego nie da się podejrzeć przez opakowanie, trzeba przesypać w przeźroczyste woreczki (chociaż kisiele i budynie nie trzeba :wow:). Pomimo tego, absolutnie wszystko przejeżdża przez ten ich "skanujący wykrywacz". ;)

Lepiej, aby data ważności na produkcie była co najmniej na 2-3 miesiące, bo mogą odmówić przyjęcia produktów z krótszą datą.
Wewnątrz paczki musi znajdować się kartka z imieniem i nazwiskiem osadzonego, danymi nadawcy i dokładnym spisem ilościowym i asortymentowym.

Paczki wysłane pocztą muszą być zapakowane w kartonowe pudełko i wraz z nim nie przekroczyć 5kg. Za to paczka podana na bramie musi być w reklamówce, także max. 5kg (mają tam bardzo dokładną wagę).

Mam nadzieję, że troszkę pomogłam dziewczynom, które mają swoich Nygusów w AŚ Piotrków. :)

Ostatnia edycja:
Mój mąż dzisiaj wstawił się do więzienia celem odbycia kary 1,5 roku. Kiedy będzie mógł zatelefonować, czy są konkretne godziny telefonowania do domu i ile razy w ciągu tygodnia można telefonować. Czy moge już jutro pojechać w odwiedziny i co z paczką z odzieżą?

Powrót