Areszt Śledczy w Piotrkowie Trybunalskim

• Autor wątku Autor wątku Ardenka
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
co mam robić? nic nie wiem tak jak Ty o tym zakładzie karnym w Piotrkowie. Nigdzie żadnych wiadomości nie można znaleźć

Witam moj chlopak zostal skazany na rok pozbawienia wolnosci i As czestochowa przewieli go do piotrkowa a potem byl na polotwartym Oz golesze male ktory podchodzil pod AS piotrkow tryb, a teraz znow zostal przewieziony do AS w Piotrkowie nie orietujecie sie dlaczego go tam z powrotem przewieli moze ktos z was byl w takiej sytuacji ? On sam nie ma pojecia dlaczego znow go przewiezli do Piotrkowa.Czekam na jakoms pomocna odpowedz. Pozdrawiam Wszytskie Czekające:*:)

Witam
Moje pytanie dotyczy AŚ piotrków dzisiaj trafił tam mój K. i nie wiem czy moge jechac do niego na widzenie w sobote, kiedy bedzie mógł do mnie zadzwonic, i po jakim czasie bedzie mogł wyjsc na przepustke pierwsza? Ma do odsiedzenia 1 rok i 6 miesiecy. Prosze o szybka odpowiedź. Czy ktos wie moze jakie tam sa warunki i jak sie odnosza do wieźniów.

jeżeli jest na Karnym to widzenia sa czwartek,piatek sobota, nie pamiętam od której (8 albo 9) do 12 .
oczywiscie musi Cie wpisac na liste, a dzwonic moga co 2 dni, przynajmniej na tym oddziale gdzie moj siedzi. o przepustki moze sie starac po 1/4 kary, chyba ze recydywa to pozniej
PS tez bede w sobote 23marca:)

No własnie ja tez bede nie wiem co i jak byłam tylko tam we wejsciu i jakos nie umiem sie tam odnaleźć... został skierowany do aresztu sledczego nic nie wiem gdzie jest ani nic..może jutro zadzwoni.. jakie sa tam warunki i ludzie tam pracujący.. aty od kiedy sama? a moze sie strac po dwóch miechach na przepustke??

moj od 9 mies..jezeli jest na sledczym to musisz miec zgode prokuratury,ale skoro ma juz wyrok to chyba jest na karnym??miał juz sprawe i jest skazany czy trwa sledztwo?? warunki całkiem dobre jak na wiezienie,maja normalnie łazienki w celach, straznicy tez podobno całkiem znosni niektórzy, po 2 mies nie dostanie przepustki. na poczatku zawsze jest strasznie,pozniej idzie sie przyzwyczaic::rolleyes:

Czesc dziewczyny.Moj tez jest w Piotrkowie byl juz tam wczesniej w grudniu i nawet jest spoko chyba . Nowoczesny . Widzenie tez w Piotrkowie ida sprawnie:). Potem byl na Oz goleszach ale teraz znowu spowrotem jest w Piotrkowie .Nie wiecie moze dlaczego go tak wrocili spowrotem? Jaki moze byc powod? Nic nie zbroil nic z tych rzeczy.I On tez narazie sam nie wie bo jeszcse nie gadal z wychowaca. Kurdee pewnie sie jak zwykle niepotrzebnie denerwuje ale ja tak mam. Za miesiac mija mu polowa kary i bedzie stawal na wokande mam nadzieje ze sie uda. Pozdrooo:)

oo zycze powodzenia na wokandzie:)nie mam pojecia czemu ich tak przewoza,mojego dzis przywiezli do goleszy ale moze go znowu wróca na piotrków za kilka dni.sam tez nie wie,jutro bedzie wiedział. mam nadzieje ze sie nie dowiem w ostatniej chwili przed widzeniem:mad:

Dziekuje:* Mam nadzieje ze sie uda. Bo starsznie juz tęsknię:mad:

Hej wiecie co nie wiecie czy tam sie cos dzieje z telefonami ... Mój ostatni raz dzwonil w srode i do tej pory cisza wariuje z nerwow:( co sie stalo? Jak cos wiecie dajcie znak prosze...:o On jest na p2

Jak jest na piotrkowie to z telefonami chyba nic nie maja bo moj dzis dzwonił...Ja równiez mam pytanie jak byłam na widzeniu widziałam ze ludzie przynosili jakies torby z jedzeniem czy mozna przynosic rózne produkty i mowic że to dal skazanego i bez wypelniania jakis papierków to jest i formularzy? Ile razy w miesiacu mozna chodzic na widzenia?

Kurde no to niewiem;/ Pierwsze slysze moze podawli paczki bo kupic mozna tylko w kantynie ale zabrac ze sobe tez osadzony nie moze;/ A co do widzen to moj jest na p2 i ma 3 razy w miesiacu.:)

kurcze no bo napoczekalni ludzie podchodzili z torbami jedzenia i podawali w okienku chyba jako paczka i chciałam sie zapytac czy trzeba cos napisac wczesniej czy tylko wystarczy przekazac?

Wiesz co to napewno paczka ... Wiec jesli moze miec paczka sie nalezy raz na kwartal zywnosciowa i tylko piszesz kartke co tam jest i albo cos przyjmuja albo nie no i nie moze przekroczyc 5 kilo.:)

Mam pytanko jesli dokonuje sie wpłat na konto skazanego przy okienku na miejscu to tylko wystarczy podac nazwisko czy trzeba wypełnic jakies papierki?

tak tam si tylko chyba podaje dla kogo... tak mi sie wydaje bo ja zawsze przelwem robie ale chyba tak jest:)

Mam jeszcze jedno pytanko czy jak kupie kart z tele w kantynie jak bede wchodzic na widzenie to on moze wziasc ja ze soba do celi później?

Tak . Tylko Karte moze wziąśc na cele.:)Żadnych innych rzeczy nie moze zbierac:o

Powrót