AŚ Bydgoszcz

• Autor wątku Autor wątku MELKA2
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czy ktoś się orientuję może w jakie dni można dzwoinić z A.ś Bydgoszcz Wały? Czekam na tel....

witam. moj maz siedzial na walach. na telefon nie ma co liczyc. moj mimo iz mial karte kupiona w kantynie nie zadzwonil bo nie mogl. chociaz nie wiem czy twoj jest tam jako skazany czy tymczasowo? jesli chodzi o ten zaklad to dla mnie niec fajnego. Słuzba wiezienna bardzo mila ale balagan tam jak nic. Aby wejsc na widzenie to trzeba swoje odczekac w styczniu to poszlam na 10 i o 14 weszlam a odwiedziny wtedy byly od 10 do 15. masakra. dobrze ze mojego przeniesli

Karolajn napisał:
Tu niestety nie zgodzę się z Tobą Natala :(
ja do mojego A chodziłam na Wały pewien czas,z racji tego że mieszkam w Bydgoszczy nie było problemu z dojazdem:)
No wiec to co ja mogę z mojej strony powiedzieć o Wałach :
Klawisze są bardzo nie mili,bardzo dokładnie przeszukują ( no jasne,obowiązki )
poczekalnia rzeczywiście schludna,ale ta w środku, ta pierwsza masakra, mała klitka gdzie jest jedna ławeczka ( dwu osobowa ) na dodatek pod takim jakby daszkiem trzeba się poschylac żeby usiąść, no i jedno krzesło, a ludzi zazwyczaj pełno.Żeby dopukać się do okienka strażnika potrzeba czasami nawet 10-15minut.
z punktu widzenia mojego A jest miła atmosfera chłopaki pomagają sobie nawzajem, siedział w celi z dwoma mordercami :o ale bardzo mu się podobało ....

Proszę nie używać obraźliwych określeń wobec funkcjonariuszy SW - M

zgadzam sie z toba jest tak jak piszesz!

Mojego przewieźli tam na krótko ... jest skazany.. to czeka mnie niezła przeprawa jak pojadę na widzenie. Wiem, że lepiej jechać z rana jest większa szansa że nie będzie się długo czekać ale 4h???? szok dosłownie :(

moj tez byl jako skazany i byl tam ponad tydzien i nie mogl zadzwonic ani razu. Teraz przeniesli go do potulic i moze dzwonic w nieparzyste dni:) i mowi ze jesli chodzi o zasady panujace w celach jest gorzej a tak to lepiej niz tu w Bydgoszczy. Chociaz za to w Potulicach sa problemy z dodzwonieniem sie a w Bydgoszczy bez problemu kontaktowalam sie z wycvhowawca i wogole.

Witam Jestem Nowa Moj M... Od Kilku dni Siedzi na wałach Chciałabym sie dowiedzieĆ jak wygladaja ZZakupy w kantynie ?? I cZy to co kupie przekazuje Mu na widzeniu czy to mu daja oni .Prosze o pomoc ;-)

w kantynie bez problemu robi sie zakupy mila Pani jest. mozesz zrobic zakupy do 200 zl najpierw idziesz do funkcjonariuszy ktorzy tam siedza i pilnuja po karteczke i z ta karteczka do kantyny to wszystko jest w tej samej sali. Pani w sklepiku pakuje to do woreczka i ty dajesz to swojemu .

Ostatnią edycję dokonał moderator:
a czy wie ktos moze co oznacza grupa P1P????

Taki piękny temat "podgrupy klasyfikacyjne" istnieje na forum ... Ale po co czytać.

Oznacza to: zakład karny dla odbywających karę po raz pierwszy typu zamkniętego w systemie programowanego oddziaływania.

Dlaczego pytasz w tym temacie??

P2 znaczy ze ktos siedzi 2 raz a P3,że conajmniej trzeci.Jak ktoś siedzi 4 czy więcej ma już P3.
A jak ktoś jest aresztowany to nie może dzwonic.

Ostatnia edycja:
Ness66 napisał:
P2 znaczy ze ktos siedzi 2 raz a P3,że conajmniej trzeci.Jak ktoś siedzi 4 czy więcej ma już P3.

Nie jest to prawda.

Ness66 napisał:
A jak ktoś jest aresztowany to nie może dzwonic.

Boże skąd ty masz takie informacje?:wow::what:

Czy jest ktos na forum kto ma kogos w Bydgoszczy na Wałach Jagiellonskich?
Mam kilka pytań ale to forum jakies wymarłe ;)

ja mam... jeśli tylko będę znać odpowiedz na Twoje pytania,to chętnie odpowiem.

najgorzej jest że zanim skierują do włąsciwego zk to siedzą razem mordercy z uczestnikami wypadków komunikacyjnych

xmaniana napisał:
jest demoralizacja - po prostu

No i?
O demoralizacji nie świadczy tylko rodzaj popełnionego przestępstwa. Znam niezdemoralizowanych morderców i zdemoralizowanych uczestników wypadków komunikacyjnych.

Powrót