M
malamiii
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 72
Czy ktoś się orientuję może w jakie dni można dzwoinić z A.ś Bydgoszcz Wały? Czekam na tel....
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Karolajn napisał:Tu niestety nie zgodzę się z Tobą Natala![]()
ja do mojego A chodziłam na Wały pewien czas,z racji tego że mieszkam w Bydgoszczy nie było problemu z dojazdem![]()
No wiec to co ja mogę z mojej strony powiedzieć o Wałach :
Klawisze są bardzo nie mili,bardzo dokładnie przeszukują ( no jasne,obowiązki )
poczekalnia rzeczywiście schludna,ale ta w środku, ta pierwsza masakra, mała klitka gdzie jest jedna ławeczka ( dwu osobowa ) na dodatek pod takim jakby daszkiem trzeba się poschylac żeby usiąść, no i jedno krzesło, a ludzi zazwyczaj pełno.Żeby dopukać się do okienka strażnika potrzeba czasami nawet 10-15minut.
z punktu widzenia mojego A jest miła atmosfera chłopaki pomagają sobie nawzajem, siedział w celi z dwoma mordercamiale bardzo mu się podobało ....
Proszę nie używać obraźliwych określeń wobec funkcjonariuszy SW - M
Ness66 napisał:P2 znaczy ze ktos siedzi 2 raz a P3,że conajmniej trzeci.Jak ktoś siedzi 4 czy więcej ma już P3.
Ness66 napisał:P2 znaczy ze ktos siedzi 2 raz a P3,że conajmniej trzeci.Jak ktoś siedzi 4 czy więcej ma już P3.
A jak ktoś jest aresztowany to nie może dzwonic.
xmaniana napisał:siedzą razem mordercy z uczestnikami wypadków komunikacyjnych
xmaniana napisał:jest demoralizacja - po prostu