Ja tez robiłem badania psychologiczne na początku marca,a ustaloną wizytę w Womp miałem na 20 ,04,2015,także jak widzisz tzw.psychotesty robiłem kilka tygodni wcześniej.Co się zaś tyczy badań krwi w Womp to słyszałem opinie kilku osób,że do 6 tygodni najpóźniej można przyjechać,mnie też tak powiedzieli,ale to było nie na moje nerwy,chciałem mieć już ten problem z głowy i pojechałem po 2 tygodniach.Jak byłem pierwszy raz,i( bo nie załatwisz w jeden dzień,że względu na to,że twoja krew pójdzie do laboratorium),to był facet,który zgłosił się po 6 tyg.to kolejny raz musiał płacić za badania,bo powiedzieli mu,że za późno przyjechał i wyniki z krwi są już "za stare".Masz jeszcze kilka tygodni oczekiwania to masz sporo czasu,sprawdź sobie GGTP ,chyba że jesteś całkiem pewien,że krew wyjdzie ok w Womp,tam tylko pobierają właśnie krew na to badanie,bo wyjdzie czy pijesz czy też nie!Myślę ,że Ci pomogłem,jak coś to pisz jeszcze,pozdrawiam i życzę szerokosci wszystkim co już mają to za sobą i powodzenia tym,których czeka przeprawa w Womp!