P
pinio74
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Mam pytanie o womp łódź. O co chodzi dokładnie z tym psychiatrą?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
gregoor86 napisał:Witam. Ja mam ustalony termin badania lekarskiego w Sosnowcu 3 września a ustalałem go 3 lipca (sic!) Dzwoniłem do Sosnowca kilka dni temu czy nie zwolnił się wcześniejszy termin - odpowiedź żebym nie zawracał im głowy skoro mam ustalony termin. Mi Sąd zabrał prawko na 6 miesięcy i 17 sierpnia upływa mi ta kara i teraz się zastanawiam czy wydadzą mi w Wydziale komunikacji prawko bo to nie moja wina że w Sosnowcu czeka się 2 miesiące na termin badania... Dodam, ze Sąd dopiero 30 czerwca wysłał wyrok do wykonania(sic!) psychologiczne zrobiłem u uprawnionego psychologa i już mam je z głowy. Tak sobie myślę, ze mógłbym już jeździć samochodem po upływie kary bo nie dostałem przecież decyzji o cofnięciu mi uprawnień z Wydziału Komunikacji tylko skierowania na badania a wiem, że zmienił się kodeks karny i teraz w art. 180A kk jest zapis że popełnia przestępstwo ten kto jeździ samochodem nie stosując się do decyzji danego organu. Ja takiej decyzji nie mam i chyba żaden z was co miał prawko zabrane do roku takiej decyzji nie otrzymał.
Co o tym myślicie??
gregoor86 napisał:Dzięki Trist za informacje. Nurtuje mnie jeszcze jedno pytanie czy wyniki badań krwi są w dalszym ciągu za 2-3 dni czy może się to zmieniło i już można odebrać wyniki krwi i orzeczenie tego samego dnia. Skoro już umawiają konkretną liczbę osób i nie ma sytuacji z kwietnia to może i wyniki krwi są tego samego dnia. Jechać znowu taki kawał drogi w moim przypadku 2 raz to uciążliwe jest no ale kara musi być i trzeba ją odczuć a czekać na pocztę to nie zamierzam. Mi w wydziale powiedzieli, ze wydadzą mi na czas wyrobienia nowego prawka stare prawo jazdy jak przedstawie im orzeczenia lekarskie. Pozdrawiam wszystkich