Badania w womp sosnowiec informacje

• Autor wątku Autor wątku kruzz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
do Mario80dx
A co robiłeś żeby ggtp mieściło się w normie. ja mam 68 od 2,5 miesięcy nie piję z dietą to różnie bywało. Czy jest szansa żeby do 2 tyg spadło do normy ggtp?

do Magda197540
A dlaczego twierdzisz, że z takim wynikiem 68 dostanę pozytywne orzeczenie jęsli wszyscy piszą, że norma w womp to 55. A u Ciebie jakie było?

ja mialam ponizej 50 ,norma -norma,wierz mi,ze nadal rozmawiam -pisze z bardzo wieloma ludzmi ,ktorzy przechodza przez to co my.Sa osoby,ktore mialy 70 i dostawaly na 2 lata a nawet wiecej ,oczywiscie jezeli reszta bedzie ok,wszystko zalezy od lekarza i od Ciebie no i od szczescia.2 tyg to duzo czasu,zrob jak Ci napisalam wczesniej .Tam przychodza takie geby zakazane,od niektorych smierdzi piwskiem ,sa czerwoni od cisnienia ,wiec oni maja juz zdecydowanie gorzej.Kazda milsza mordka dla lekarza jest plusem.

Super dzięki uspokoiłas mnie a Ty też przygotowywałas się do takiego wyniku czy po prostu taki mialas?

no niestety,ja mialam 94 w styczniu a badania robilam na poczatku kwietnia ale bralam ursofalk.balam sie jak kazdy tutaj ,heh ale tak sie we wszystko zaglebilam ,ze dzis moge powiedziec pare slow prawdy i uspokoic.WQiadomo,ze jak tutaj jestesmy to nam zalezy,mozemy nie pic przez kilka miesiecy,wiec damy rade i konczymy z orzeczeniem pozytywnym,a komu nie zalezy to nawet nie sprawdzi cukru i ggtp przed badaniami i tacy z reguly odpadaja .Takze bedzie dobrze.

A są takie przypadki jak piszesz z ludźmi czy dawali im nastepny termin z wysokiego ggtp np 70-80.Ale jedno wiem napewno już nigdy więcej W dodatku zdarzyło się to na parkingu w Zakopanem pech straszny

badania mozna powtorzyc,ale za rok.pech ,glupota,myslenie,a moze sie uda? nauczka na cale zycie.Ale przez 22 lata mialam kontrole raz,a odkad odebralam prawko tj w lipcu dmuchalam juz kilkanascie razy.Dobrze ,niech pilnuja i my sie tez.:winko:

Ja też teraz będę się pilnował nie ma co jeszcze do grudnia muszę czekać na odbiór PJ oby te badania dobrze poszły

Bedzie dobrze.Napisz za te dwa tygodnie na ile Ci dali.pozdrawiam:)

Magda197540 19:10 Wczoraj
no niestety,ja mialam 94 w styczniu a badania robilam na poczatku kwietnia ale bralam ursofalk.balam sie jak kazdy tutaj ,heh ale tak sie we wszystko zaglebilam ,ze dzis moge powiedziec pare slow prawdy i uspokoic.WQiadomo,ze jak tutaj jestesmy to nam zalezy,mozemy nie pic przez kilka miesiecy,wiec damy rade i konczymy z orzeczeniem pozytywnym,a komu nie zalezy to nawet nie sprawdzi cukru i ggtp przed badaniami i tacy z reguly odpadaja .Takze bedzie dobrze.

Magdo ja jestem wyjątkiem od regóły bo nie robilem żadnych badań przed i poszedłem na tzw. "tata wariata", cukier mialem 71 a ggpt do tej pory nie wiem bo nie mialy czasu szukac kartoteki bo poszla do piwnicy

Tak informacyjnie to swoją decyzję odebralem w środe i jak czeka do odebrania to z dowodem do rejestracji i wydaja bez kolejki. Na szczeacie dostalem na 10 lat. A co do martwiacych sie o wyniki to jak nie podpadniemy wygladem (czerwony nos, latawica rąk i inne w tym zapach) to powinno byc OK

Ps.
Pijam dziennie 1-2 piwka po pracy, w soboty 4 do 8 jem jedwn posilek dziennie, sporadycznie cos jeszcze wciągne, przrd badaniami zjadlem 30 kapsulek "esseliv forte" i ograniczylem do 1 piwa co 2 dni a 4 przed nie pilem wcale, obawialem sie wynikow ale jak usluszalem ze 10 lat to wata w kolana bo juz nie bede musial kombinowac z transportem:)

Pozdro i powodzenia dla tych co sa przed i nie ogladajcie tego Darka z YT bo tylko zabijacie siebie,

A jeszcze do tych co czekaja na odzysk to nie bierzcie mojego przypadku jako regule bo ja dziwny jestem ( np 42° goraczki a ja chodze i mowie :), cisnienie 58/9pare i do lekarza dotarlem "z buta")

esseliv forte zazywaj przed 2 tyg....i pieczonego, tlustego unikaj to ci spadnie do jakis 50

Jak robiłem badania wyszło mi 16 ggtp bez żadnych przygotowań, to chyba zależy od człowieka. zapomniałem że cukier jeszcze trzeba zrobić, początkiem października idę zbadać się ponownie, pocieszają mnie coraz lepsze opinie ludzi którzy wracają z sosnowca, błędem było oglądać filmiki Pana Darka na YT.

16 wrzesnia br byłam w wompie i naprawde nie jest tam tak strasznie jak niektorzy mowia.
Bylam pod wompem ok. 6:20 przede mna ze 12 osob juz. do otwarcia bylo murowane 50 os. najpierw rejetracja pozniej kasa i pokoj nr 6 pobranie krwi i zmierzenie poziomu cukru, panie sympatyczne (jak dla mnie). pozniej na 1 pietro pokoj 12, cisnienie mi wyszlo 140/90 wysokie ale wytlumaczylam sie stresem...
pozniej lekarz. Zauwazylam,ze sa 2 lekarze - dla osob ktore poraz kolejny sa w wompie i dla "pierwszaków". 4h czekalam na lekarza... orzeczenie pozytywne pod warunkiem ze ggpt wyjdzie jak to pani doktor powiedziala 'nieznacznie podwyzszone'. pozniej znowu do pokoju 12 'odmeldowac sie'. i na tym sie moja przygoda skonczyla.
jedno co moge doradzic... nie warto przychodzic tam wczesnie ! od godz 11 jest tam luz..bez kolejki przejdziecie cale badania, gdzie trwaja max 1h. jest tylko pare osob do lekarza.
Pozdrawiam :)

Witajcie! Wiadomo czemu tu pisze! Psychotesty zaliczone, ale mam pytanie jakie dokumenty brać do Sosnowca? Bo czytałem o jakiś opiniach ze szpitala, a w szpitalu byłem w wieku 5lat ostatnio.. I stres mnie zjada chociaż termin dopiero na 10listopada. Gttp 16.3 cukier tez w normie. Za głupotę trzeba płacić... 0.13 w wydychanym :/

adrian1 dowod,zaswiadczenie od internisty o stanie zdrowia,orzeczenie od psychologa(kopia)

Pierwsze to skierowanie na badania, dalej to juz psychotesty pozytyw( ja mialem oryginal i ksero za free), dowod osobisty, zaswiadczenie od rodzinnego, i jak sie bylo w ostatnim roku w szpitalu to wypis a poza tym tylko 214 + opcjonalnie okulista i inni ale "plejada" 10min max spacerkiem i bankomat jest, no i przede wszystkim nie zabierajcie stresa ze soba a pozytywnego humoru dawajcie z wyczuciem bo tam tez pracuja ludzie a nie jak czesc pisze "katy na emeryturze"

POWODZENIA!!!!

Do Moni ja bylem 8:20 i stalem 2h 15min po wyniki ktore jak sie okazalo sa poza kolejka :) ale tak to jest jak jedna powie ze w kolejce,a inna ze nie trzeba

Ostatnia edycja:
biedreg90 napisał:
Pierwsze to skierowanie na badania, dalej to juz psychotesty pozytyw( ja mialem oryginal i ksero za free), dowod osobisty, zaswiadczenie od rodzinnego, i jak sie bylo w ostatnim roku w szpitalu to wypis a poza tym tylko 214 + opcjonalnie okulista i inni ale "plejada" 10min max spacerkiem i bankomat jest, no i przede wszystkim nie zabierajcie stresa ze soba a pozytywnego humoru dawajcie z wyczuciem bo tam tez pracuja ludzie a nie jak czesc pisze "katy na emeryturze"

POWODZENIA!!!!

Do Moni ja bylem 8:20 i stalem 2h 15min po wyniki ktore jak sie okazalo sa poza kolejka :) ale tak to jest jak jedna powie ze w kolejce,a inna ze nie trzeba

moje Wyniki przyjda poczta (nie mam mozliosci podjechac po nie). Waże ze orzczenie otrzymales pozytywne! :) Pozdrawiam

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót