Badania w womp sosnowiec informacje

• Autor wątku Autor wątku kruzz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
DanGW
Wydaje mi sie, ze jest pewna osoba, ktora to wszsytko nakreca, a jest to p.Darek K.

Ja chce tylko pokazac,ze jak ktos jest zdrowy to przejdzie te badania z palcem w nosie. Smiac mi sie chce z tych,ktorzy piszą bzdury,ze iles tam przed badaniami nie nalezy pic w ogole alkoholu. Pilem dziennie 1-2 piwa przed badaniami i dzien przed badaniami wieczorem wypilem 2 piwka i co z tego? Jak niby mialo to wpłynąć na wyniki? Na badanich nawet nie zapytali mnie czy pije-moze dlatego,ze badania musialem zrobic,gdyz uczestniczylem w wypadku gdzie bylem trzezwy i nawet nie zabrano prawa jazdy. Idac na badania bylem pewny,ze je przejde bo bedac zdrowym co by mialo mi przeszkodzic w pomyslnym ich przejsciu? Kolega,ktoremu zabrano pj za alkohol tez pil sobie 2 piwa dziennie bez zadnych przerw i tez bez problemu je przeszedl. Wiec ludzie piszacy o przerwach w piciu w ogole alkoholu przed badaniami moga te historyjki miedzy bajki wlozc.

Nie zgadzam sie z przedmowca,niestety jezeli GGTP masz wysokie to badan nie przejdziesz,a kolejna rzecz ,jezeli sobie popijasz ,np moj przyklad,weekend,goscina ,jakies wyjscie do klubu itd po sprawdzeniu ggtp 94 i gdybym z takim wynikiem poszla na badania a jeszcze cukier lub ciscienie to swiety Boze nie pomoze,musialam calkowicie odstawic % na 3 miesiace i spadlo do 20,Wiec niestety gdy popijasz to utrwalasz ten czynnik na wysokim poziomie,wiadomo ze tez zalezy od innych organow ten wynik,np woreczek ,ale generalnie jak odsawiasz masz wieksze szanse.Duzo ludzi pisze do mnie prywatnie i sa tacy co nie przeszli wlasnie przez wysokie GGTP.

Mam moze glupie pytanie ale ciekawi mnie co ma wysoki poziom cukru do prowadzenia pojazdow? I cisnienie ktore podczas badania moze byc wysokie w zwiazku ze zdenerwowaniem przez badania?

Mozesz sie nie zgadzac,ale nie przejmowalem sie jakims GGTP-albo ci ludzie mieli slaba glowe lub za duzo pili,ktos kto pije 1-2 piwka dziennie nie przekroczy GGTP-ja nie mialem tego badanego,bo nie trafilem tam z powodu alkoholu,ale kolega juz tak. Cukier i cisnienie nie maja zadnego znaczenia dla ostatecznego wyniku badan wiec nie wprowadzaj ludzi w blad.

Ostatnia edycja:
DanGW
Nikt nikogo nie zmusza do abstynencji, ale glupio byloby nie odzyskac prawa jazdy za dzien wczesniej wypite piwo, nie? Wg mnie lepeij sie wstrzymac i miec pewnosc, ze bedzie dobrze, po co czekac kolejny rok?

Ktoś się może jutro tam wybiera?:D ja jutro mam wizytę i normalnie chce mieć ten dzień już za sobą.

Nie dziękuję ale napisze napewno.a co do terminów to zawsze można napisać wniosek o przyspieszenie jak się ma ważny powód to przyspieszają termin.

gdyby cukier i cisnienie nie mialy znaczenia to by ich nie robili.Nikogo nie wprowadzam w blad.cukier -trzustka ,a cisnienia nie masz jak popijesz? wszystko ma znaczenie.a jezeli juz zabrali za % to nie zaszkodzi nie pic.nie byles w takiej sytuacji wiec nie neguj tego co piszemy.

Magda
Nie pisz bzdur,ze przez cukier lub cisnienie mozna nie przejsc badan. Gdyby lekarz orzecznik dal negatywna opinie przez cukier lub ciśnienie wylecialbyz pracy dyscyplinarnie

Dostalem list z Sosnowca!
Orzeczenie pozytywne na 2 lata :) (cisnienie mialem podwyzszone)
Powodzenia zycze! I oby nigdy tam nikt z nas drugi raz nie wyladowal.

Mam tylko jedno pytanie. Prawko wziete za alkohol a w punkcie specjalne wymagania wobec osoby kierujacej pojazdem(tu chyba wpisuja te kody ze nie mozna nic wydmuchac)
a ja mam napisane "nie dotyczy". Ktos cos wie na ten temat?

DanGw ja nie mowie ze przez cukier i cisnienie nie przejdzie,ale gdyby GGTP bylo wysokie i wlasnie cukier i cisnienie to nie ma szans.pracuje w sluzbie zdrowia wiec wiem co nieco na ten temat.dla wszystkich Szerokosci ..... ja juz mam i sie ciesze

Ja sie rejestrowalem do mompu w Krakowie i termin mam na 17 marca. Masakra strasznie dlugo trzeba czekac. Wy tez tyle czekaliscie?

Dziś była moja pierwsza i ostatnia nam nadzieje wizyta w tym miejscu.o godz.6.45 byłam chyba z 13 w kolejce ale z każdą minuta osób było coraz więcej. Otwarcie drzwi -taka sama kolejka do rejestracji a potem do kasy.dostajemy karteczkę z numerami pokoi do jakich mamy się udać. Pok.6 pobranie krwi idzie sprawnie.nast.pokój 12 również potem pok 11 czyli lekarz.brak pogadanki itd. Zrobiła badania i nara.potem znowu do 12 i jeżeli lekarz nie dał jakiś innych zaleceń typu wizyta u innego specjalisty to jesteśmy wolni i możemy iść do domu czyli o 11.30 dokładnie. Jeszcze tylko zapłata za to ze decyzja przyjdzie do domu.myślę ze nie ma się co stresować jeżeli ktoś maial zabrane prawko na 6 mies to go tak nie magluja😊teraz tylko czekać na pozytywny wynik badań i decyzje ale myślę że taka będzie.

Taktojest123
We wtorek(10.11) badania, orzeczenie w piatek, list w dzis(23.11)

ibiszek
Czy masz w orzeczeniu cos wpisane w punkcie specjalne wymagania wobec osoby kierujacej?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót