Badania w womp sosnowiec informacje

• Autor wątku Autor wątku kruzz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Witam, dzisiaj przyszło mi skierowanie na badania lekarskie. Jako że bardzo zależy mi aby wszystkie wyniki wypadły pomyślnie przybliżcie mi jakie badania zrobić sobie wcześniej aby uniknąć rozczarowania w WOMPie ?

glukoza, GTTP, ewentualnie ASPAT i ALAT, dwa ostatnie to czy watroba nie jest powiekszona i na nie juz uwagi lekarz z wompu nie zwraca. Wyniki tych badan (jesli beda w porzadku wez ze soba do wompu)

jak je wezmę to mam coś mówić w rejestracji żeby nie robili mi znów pobierania krwi ?

Oni i tak zrobia swoje badania, to jest tylko do pokazania lekarzowi ze ci zalezy i zrobiles cos na wlasna reke. Pisali o tym wczesniej :)

adrian1_10 napisał:
ibiszek
Czy masz w orzeczeniu cos wpisane w punkcie specjalne wymagania wobec osoby kierujacej?

To mam przekreślone. Tylko termin następnego badania na za 3lata. A Ty masz coś wpisane?

Czy ktoś z Was był kierowany do neurologa ? Nie przyszło jeszcze orzeczenie i żyje w strachu. Myślicie ze zaburzenie równowagi może być przyczyną negatywnego orzeczenia ? Cała reszta dobrze...i wyniki też powinny być ok..

Magda197540 proszę napisz imię i nazwisko oraz adres tej pani psycholog z Myszkowa. Z góry dziękuję.

Jakie są terminy na WOMP w sosnowcu ? tzn jutro zadzownie sie zarejestrować to kiedy wizyta ?

Ja dzwoniłam po 15 października i termin mam na 14 stycznia.

Ibiszek
Nic właśnie mam napisane brak czy coś takiego, a chyba powinien być wpisany ten kod na alkohol, dziwne.

Termin na 29.12 czyli dosc szybko. Pani z rejestracji kazała mi sie zapoznnac na stronie co trzeba ze sobą zabrać.
I czytam o kserokopii kart wypisowych ze szpital,czy to jest konieczne ?
Jak również "zaświadczenie o stanie zdrowia wydane przez lekarza rodzinnego (zaświadczenie ważne tylko 30 dni)"- czyli mam isc do lekarza rodzinnego i co mu powiedzieć ?

Ehh... Ciężko parę stron do tylu przeczytać... To ze szpitala jeśli w ostatnim roku byłeś w szpitalu, zaświadczenie od lekarza, mówisz lekarzowi żeby wypisał ci zaświadczenie o stanie zdrowia z dopiskiem nie choruje na choroby przewlekłe, jeśli nie chorujesz. Tyle

już pisałam wczesniej. ciesze się ,że wynik jest pozytywny juz niewazne na ile

Siema, mam ostatnie pytanie do was badania psychologiczne musze zrobić przed lekarskimi ?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót