S
Stoprocent11
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Dobry wieczór ! Odrazu zaznaczam, że korzystam z internetu w telefonie komórkowym i nie chce mi wrócić do poprzednich stron, bo mi one wygasają, więc prosze o zostawienie komentarzy typu 'było to już na forum, poszukaj' dla siebie, ale myślę, że znajdzie sie miła osoba i opisze mi wszystko co i jak. A więc sprawa wygląda następująco. Dnia 23 tego miesiąca mam zgłosić się do zakładu karnego w Rzeszowie i odrazu stąd pierwsze pytanie. W jakich godzinach mam sie zgłosić, lub w jakich najlepiej to zrobić ? Druga sprawa. Co mam ze sobą zabrać ? Chodzi mi np o krem do golenia, maszynki również do golenia (tzw jednorazówki), szampon, ręczniki, bieliznę, ubrania itd. Co z tych rzeczy, które wypisałem moge zabrać ze sobą ? I ewentualnie co mógłbym jeszcze zabrać. Jeśli chodzi o ciuchy, to mogły by to być np bluza z kapturem i dresy, jeśli chodzi o obuwie, to typ sportowy. Dostałem okres odsiadki 60 dni. Można wyjść wcześniej ? Na jaki oddział trafie mniej więcej ? I jeśli ktoś mógłby dodać pare słów od siebie o Rzeszowskim więzieniu, to bede na prawde wdzięczny, ponieważ chce sie jakoś do tego przygotować, bo to moja pierwsza odsiadka. Przepraszam za ten problem, ale niestety nie mam możliwości wejść z laptopa, a potrzebuje tych porad, bo to już jutro.. Dziękuje ślicznie za pomoc, miłej nocy, pozdrawiam, Kamil.