F
FrogDR
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 49
z powodu nowo wprowadzonych cen i zmian w pakietach zapewne
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Najpierw uporządkujmy.
1. czy jest informacja o 10-dniowym prawie do odstąpienia?
2. Czy usługa została aktywowana za zgodą konsumenta - czy jest oświadczenie, że zgadza się na rozpoczęcie usługi przed upływem 10-dniowego terminu
3. Co to znaczy "Umowa podpisana na 19 miesięcy", a później "regulaminu nikt nie podpisywał"
Jowi1313 napisał:Wysłaliśmy oświadczenie o odstąpieniu od umowy do firmy Orim w Poznaniu, z którą był popisana ta "umowa" oraz do autoryzowanego punktu w Warszawie, którego adres był na pieczątce, a także do Warszawy do Canal plus.
Żadna opłata za montaż nie została uiszczona.
Bardzo dziękuję za pomoc. Mam nadzieję,że skutecznie.cedwah napisał:Wszystko wygląda na to, że skutecznie odstąpiliście od umowy.
monikadze napisał:Witam,
Ja też mam problem z podwyżką w cyfrze plus twierdzą że aneks do umowy wysłali pocztą listem zwykłym ja go nie dostałam odwoływałam się ale oni swoje że minął termin rezygnacji i że nie dostali zwrotu listu .
Wysłałam rezygnacje z umowy i czekam.Czy ktoś wie co robić dalej może ten pozew zbiorowy?Może jakiś prawnik by nam pomógł.Pozdrawiam.