C
caroline.m
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 188
Czy mozna na wizycie pkdac kase? Wiezienie londyn bo postal order tydzien temu wyslalam mojemu i nie ma kasy....
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Plany polskiego prawa moglaby zepsuc np gleboka depresja zonyLILIPUT20 napisał:to troszeczke ci popsuje twoje marzenia co do ekstradycji
jestem juz po wszystkim .udalo mi sie uniknac lotu do pl rayanem w kajdanach.jeden nakaz odrzucony w westminister court drugi w high court.
Kazda sprawa jest inna a nasze prawa czlowieka nie sa brane pod uwage .
Sprawe masz przesunieta bo czekaja na decyzje z polski czy zapewnia ci tam leczenie ..... A odpowiedz jest tylko jedna i zapewne to wiesz jaka
dorian04 napisał:Plany polskiego prawa moglaby zepsuc np gleboka depresja zony tylko historia choroby musi byc ,wtedy ten kraj raczej nie zostawi takiej pani a jak juz sa dzieci tym szanse wieksze.
LILIPUT20 napisał:ZDZIWIL BYS SIE , W PIERWSZEJ KOLEJNOSCI BRANI SA CO POBIERAJA BENEFITY ,KOMBINATORZY I CI CO MAJA ADWOKATA Z URZEDU.
CZASY SIE ZMIENILY A UNIKNIECIE EKSTRADYCJI DLA NIEKTORYCH TO TYLKO MARZENIA:wow::wow::wow:
dorian04 napisał:Nie staraj sie zdolowac tych ludzi do konca bo szanse zawsze sa
LILIPUT20 napisał:to troszeczke ci popsuje twoje marzenia co do ekstradycji
jestem juz po wszystkim .udalo mi sie uniknac lotu do pl rayanem w kajdanach.jeden nakaz odrzucony w westminister court drugi w high court.
Kazda sprawa jest inna a nasze prawa czlowieka nie sa brane pod uwage .
Sprawe masz przesunieta bo czekaja na decyzje z polski czy zapewnia ci tam leczenie ..... A odpowiedz jest tylko jedna i zapewne to wiesz jaka
Pati97 napisał:czy moja prozba o ulaskawienie wchodzi w gre
Pati97 napisał:Hejka Dziewczyny po przeczytaniu waszych historii stwierdzilam ze nie jestem sama tylko tyle ze wy przewaznie londyn a ja w niemczech mojego chlopaka policja aresztowala 12 dni temu to jak wiecznosc zostalam z tym wszystkim sama z mieszkaniem dzieckiem lecz nie dalam sie zalamac jak najszybciej obdzwonilam wszystkie wiezienia w mojim miescie i byl w jednym z nich tam ustalili mi widzenie z nim i w srode sie z nim zobaczylam Tu jest czysty tylko polska sie o niego upomina 10lat temu dostal wyrok i uciekłpowiedzcie mi co moge dalej z tym zrobic to bylo dziesiec lat temu czy moja prozba o ulaskawienie wchodzi w gre
10lat.mija napisał:Wyslalem ci pw...