amelia2013
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 6 086
Teraz masz oczekiwać na dalszy rozwój sprawy. Chyba że nie otrzymałeś w ogóle odpisu pozwu - to należy się o ten odpis upomnieć aby wiedzieć o co chodzi i jakie dowody powód powołuje
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zadłużenie z jakiego tytułu ?lukaszsing napisał:zadłużenie
było z 2006 roku a pozew 2008r
To trzeba będzie poczekać na papiery z SR i pogrzebać gdzie można się przyczepićlukaszsing napisał:faktury za telefon stacjonarny z TP
Jeśli nie było nakazu zapłaty to sprawa jest przedawnionaPatrycja_Z napisał:tak jak pisałam, były wezwania do zapłaty z informacjami o przekazaniu mojego długu firmie windykacyjnej, ale taki list dostałam w zeszłym roku...
Na przykład na tym, że jeden sąsiad siedzi non stop w oknie i nawija że ci opony poprzebija, a drugi przyjdzie i potniePatrycja_Z napisał:Proszę mi wyjaśnić, na czym polega różnica między nakazem zapłaty, a kilkukrotnym wezwaniem do zapłaty ze strony KZK GOP-u ?
Zgłoś na Policję próbę oszustwa.panifex napisał:Czy powinienem podjąć jakieś kroki?
panifex napisał:Czy jest możliwość sprawdzenia, czy to orzeczenie sądu, na które się powołują, rzeczywiście zostało wydane?