D
dziuba
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 54
prześmiewca napisał:Dziuba, ja skarżyłam w karnym pkt I w całości i pkt II w zakresie kary, niestety na wyniki czekam do 16.08
I w zakresie pkt II wnosiłaś o zmianę?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
prześmiewca napisał:Dziuba, ja skarżyłam w karnym pkt I w całości i pkt II w zakresie kary, niestety na wyniki czekam do 16.08
dziuba napisał:I w zakresie pkt II wnosiłaś o zmianę?
kalambury napisał:Ja w zakresie pkt 2 o zmianę, w zakresie pkt 1 o uchylenie.
dziuba napisał:obawiam sie że dałam o uchylenie tego II. :sad:
kalambury napisał:Ale to chyba tragedii nie ma. Gorzej jak byś w 1 dała o zmianę. Wg mnie w 2 można było to lub to albo nawet alternatywnie. Ale na karnym sie nie znam.
damastes napisał:w karnym - co do do pkt I trzeba było wnosic o uchylenie, co do pkt II mozna było wnosić o zmianę.
CNR! napisał:W Gdańsku to przechodziło.
ann_torun napisał:Witam wszystkich serdecznie i gratulujęja w X zaczynam IV rok aplikacji, możecie podzielić się Waszymi uwagami na temat tego jak się przygotowywaliście do egzaminu???
ann_torun napisał:Witam wszystkich serdecznie i gratulujęja w X zaczynam IV rok aplikacji, możecie podzielić się Waszymi uwagami na temat tego jak się przygotowywaliście do egzaminu???
BartoszM. napisał:Uzyskałem informację, że w Bydgoszczy komisja raczyła sporo ludzi położyć na administracyjnym, czyli na tym, z czego wszyscy byli po napisaniu najbardziej zadowoleni. Może problemem była jednak kwestia podpisu pod skargą?
Mi na szczęście się udało, podpisałem jako radca, z adresem skarżącego do korespondencji.