Egzamin radcowski 2010

• Autor wątku Autor wątku chelboj
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
aplikantka napisał:
Witam
a może jest ktos kto skarżył 195 ty. z przedwstępnej również bez zarzutow procesowych i tylko na podstawie 390 :( ja zaparłam sie że skarże wszstko niestety srednio to argumentowalam i nie starczylo czasu na znalezienie wszystkiego tak jak ktos napisal po paru godzinach stweirdzilam ze albo pisze to co mam albo oddaje czysta karte wiec moja praca jest bardzo slaba ale moze nie koniecznie na 2 :)))
pozdrawiam

bede wdzieczna za info czy ktos ma podobnie i może ma ocene pozytywna
a za wszelkie orzeczenia bede wdzieczna jeszcze bardziej :D

No to ja w zasadzie miałąm całkiem podobnie i dostałam 3 w Kcach Mam nadzieję ze się udało? Życzę powodzenia dalej i pozdrawiam

Maurycjuszu! Graatuuulaaaaaaacjeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ok:

dzięki wielkie! emocje złażą tak że człowiek sie cieszyć nie potrafi
masakra siedzie 2,5 miesiąca i słuchac doniesień zatrważających z całej Polski ze świadomością że sie ma 1 zarzut materialny w cywilu i to z niewłaściwej umowy ;) :)

maurycjuszsz napisał:
emocje złażą tak że człowiek sie cieszyć nie potrafi

Spokojnie... To dziwne uczucie niemożności cieszenia się przechodzi najpóźniej po ślubowaniu :)

clerisy napisał:
Spokojnie... To dziwne uczucie niemożności cieszenia się przechodzi najpóźniej po ślubowaniu :)

Nie mogę się go doczekać ;)

A czy w którejś izbie, w której wyniki były już dawno temu, było może ślubowanie?

clerisy napisał:
W Bydgoszczy było :)

No nieźle - zanim u nas w Krakowie podano wyniki, niektórzy już zdążyli zostać radcami prawnymi!
Ale nie narzekam, bo choć było nerwowo, to w końcu nasze czekanie się opłaciło.

W katowicach podobno ślubowanie w połowie listopada. Ale jak wiemy katowice przodują we wszystkim...

Przetrzymali nas - to fakt. Ale warto było czekać na wyniki w Krakowie. Komisja nr 2 dawała nawet oceny celujące. Pozdrawiam wszystkich!!!!

Gratulacje Kraków!
Czy ktoś wie, kiedy szacowna Komisja II stopnia rozpatrzy odwołania? Wczoraj pytałam w OIRP w Warszawie i powiedzieli, że nie jest jeszcze nawet znany skład tej komisji...

Username123 napisał:
Czy ktoś wie, kiedy szacowna Komisja II stopnia rozpatrzy odwołania?
Myślę, że w tym roku nie ma na co liczyć.

Username123 napisał:
Wczoraj pytałam w OIRP w Warszawie i powiedzieli, że nie jest jeszcze nawet znany skład tej komisji...
Może im nie jest znany...
Fakt faktem, że została powołana jeszcze w ub. roku i zbierała się kilka razy w MS rozpatrując odwołania z grudniowego egzaminu.

Komisja "działa". Zgodnie z zawiadomieniem bodajże z poniedziałku nowy termin załatwienia sprawy w moim przypadku to koniec listopada br.

Powrót