C
clerisy
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 160
krk2010 napisał:a na forum cisza....
cisza... wszyscy albo trzymają za Was - oczekujących kciuki, albo piszą odwołania...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
krk2010 napisał:a na forum cisza....
aplikantka napisał:Witam
a może jest ktos kto skarżył 195 ty. z przedwstępnej również bez zarzutow procesowych i tylko na podstawie 390ja zaparłam sie że skarże wszstko niestety srednio to argumentowalam i nie starczylo czasu na znalezienie wszystkiego tak jak ktos napisal po paru godzinach stweirdzilam ze albo pisze to co mam albo oddaje czysta karte wiec moja praca jest bardzo slaba ale moze nie koniecznie na 2
))
pozdrawiam
bede wdzieczna za info czy ktos ma podobnie i może ma ocene pozytywna
a za wszelkie orzeczenia bede wdzieczna jeszcze bardziej![]()
maurycjuszsz napisał:emocje złażą tak że człowiek sie cieszyć nie potrafi
clerisy napisał:Spokojnie... To dziwne uczucie niemożności cieszenia się przechodzi najpóźniej po ślubowaniu![]()
krk2010 napisał:A czy w którejś izbie, w której wyniki były już dawno temu, było może ślubowanie?
clerisy napisał:W Bydgoszczy było![]()
Myślę, że w tym roku nie ma na co liczyć.Username123 napisał:Czy ktoś wie, kiedy szacowna Komisja II stopnia rozpatrzy odwołania?
Może im nie jest znany...Username123 napisał:Wczoraj pytałam w OIRP w Warszawie i powiedzieli, że nie jest jeszcze nawet znany skład tej komisji...