F
FrankF
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 145
Wyniki w Katowicach podobno 15 lipca.
Tego roku ;-)
Tego roku ;-)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
FrankF napisał:Poza tym dziwnym trafem zawsze jest tak, że aktualnie zdający narzekają na stopień trudności i twierdzą, że w porównaniu do roku ubiegłego, to mieli hardcore.
FrankF napisał:Jestem na tyle rozgarnięty, ...
Rambubu__ napisał:Ja pamiętam dwa piękne pytania z UE:
1) kto może kierować do Trybunału pytania prejudycjalne
2) jakie środki przysługują od orzeczeń sądów wyspecjalizowanych.
Swoją drogą wdzięczny będę, jeżeli ktoś poda prawidłowe odpowiedzi na dwa powyższe pytania :-D
Wiesz, odczucia są pozytywne, ale poparte twierdzeniami o trudności egzaminu. Koleżanka zdawała i rok temu i dziś, twierdząc, że stopień trudności był raczej podobny. Kolega powiedział, że egzamin był łatwiejszy. Ich dobrze znam i mogę ufać ich opiniom. Tak więc pozytywne odczucia to jedno, a ocena trudności egzaminu to drugie.krzysw napisał:Czy przeczytałeś opinie na tym forum a propo egz. rad. - bowiem ja ja jak widzę raczej odczucia są pozytywne a prawidłowych odpowiedzi u osób na tym forum ok. 70 - 85
No i z tymi wątpliwościami muszę Cię pozostawić. Mam tylko nadzieję, że takowych mieć nie będziesz podczas kolejnych dni egzaminu. Dobrze, że będzie można swobodnie zajrzeć przynajmniej do "trzeciego zdania przepisu" lub "§ 3 tudzież następnych" ;-)krzysw napisał:W świetle powyżej zaprezentowanego stanowiska wątpię.